citroenen

Video: Mijn 5 favo ingredienten in de keuken

Vandaag laat ik mijn vijf favoriete ingrediënten in de keuken zien. Random ingrediënten die ik vaak gebruik, lekker vind en gewoon heel fijn vind om altijd in huis te hebben. Ik ben ook wel benieuwd naar jouw favorieten in de keuken. Wat heb jij altijd in huis of waar zweer jij bij? Laat je reactie achter in de comments, vind ik leuk! Dit is de laatste ‘normale’ video. De volgende video’s staan namelijk volledig in het teken van de feestdagen, Sinterklaas, Kerst & Oud en Nieuw. En ik kan je alvast verklappen, er komt veel lekkers aan. Zowel in de video’s als op het blog. Er staat jullie onwijs veel kerstinspiratie te wachten. We hopen dat jullie er zin in hebben, wij in ieder geval wel!

Wat zijn jouw plannen met de kerstdagen? Vier je het thuis of ga je uit eten? Of doe je lekker niks en ga je genieten van de vrije dagen? Wij weten het nog niet precies, maar we gaan in ieder geval lekker koken. Dat is 1 ding wat zeker is. Deze tijd van het jaar draait bij mij toch ook wel om lekker eten. Niet perse veel eten, maar gewoon lekker eten. Ook tijdens de feestdagen probeer ik de balans erin te houden. Nu is het eerst tijd voor deze video. Inmiddels heb ik al 7000 abonnees op YouTube. Zo leuk! Zit je daar nog niet bij? Abonneer je dan snel op mijn YouTube kanaal, want er staan nog veel meer leuke video’s op jullie te wachten. En dan ben je als eerste op de hoogte. En dat vind ik natuurlijk heel erg leuk! Zie ik je daar?

Klik hier als je de video niet kunt zien en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. 

ingredient-zoete-aardappel-3

citroenen

Mijn 3e kookboek FEEL GOOD FOOD ligt nu in de (digitale) boekhandel  Boordevol lichte en makkelijke recepten. Bestellen kan hier.

Zweedse prinsessentaart
Weekendbites: Latkes met gerookte zalm
Bewaar
7 Comments
 • Alex

  20 januari 2017 at 13:23 Beantwoorden

  Leuke video! Ben sowieso fan van je site en heerlijke recepten. Wat geweldig om te horen dat chipotle in NL verkrijgbaar is! Mijn man is Mexicaans en onze koffer zit altijd vol met chipotles (in blik) als we terugkomen uit Mexico omdat we die hier nog niet hebben gevonden. Als poeder lijkt het me ook heel handig. Ik ga binnenkort gauw kijken bij onze AH of zij het verkopen.

  • Pauline

   20 januari 2017 at 15:15 Beantwoorden

   ah wat leuk. Die in adobo saus heb ik hier nog niet ontdekt, maar de poeder variant wel.

 • Demi | StudioKOOK

  19 november 2016 at 11:27 Beantwoorden

  Leuk! Goede tip ook om filodeeg niet bij de reguliere supermarkt te kopen. Ik vind zelf ook dat filodeeg uit de diepvries niet heel prettig werkt, dus ik ga eens elders kijken voor dit product. \r\nIk kan me helemaal vinden in jouw favoriete producten. Verder gebruik ik ook graag venkelzaad in gerechten. Bijvoorbeeld stoofpotjes, vleesgerechten, maar ook in zelfgebakken brood. Heerlijk!

 • kitty

  19 november 2016 at 10:00 Beantwoorden

  De chipotle ken ik nog niet maar heb hem nu ook net in huis gehaald om zelf te ervaren.\r\nmag ik je vragen waar jij je (biologische) citroenen dan koopt? \r\nMijn favo’s: Citroen, zoete aardappel, basilicum, olijfolie, tomaten.

  • Pauline

   21 november 2016 at 13:43 Beantwoorden

   Meestal gewoon bij Albert Heijn 🙂

   • Kitty

    24 november 2016 at 07:15 Beantwoorden

    Thanx Dan heb ik dus ook steeds de juiste?

Plaats een reactie