Video: Mijn 5 favo ingredienten in de keuken

Video: Mijn 5 favo ingredienten in de keuken

Vandaag laat ik mijn vijf favoriete ingrediënten in de keuken zien. Random ingrediënten die ik vaak gebruik, lekker vind en gewoon heel fijn vind om altijd in huis te hebben. Ik ben ook wel benieuwd naar jouw favorieten in de keuken. Wat heb jij altijd in huis of waar zweer jij bij? Laat je reactie achter in de comments, vind ik leuk! Dit is de laatste ‘normale’ video. De volgende video’s staan namelijk volledig in het teken van de feestdagen, Sinterklaas, Kerst & Oud en Nieuw. En ik kan je alvast verklappen, er komt veel lekkers aan. Zowel in de video’s als op het blog. Er staat jullie onwijs veel kerstinspiratie te wachten. We hopen dat jullie er zin in hebben, wij in ieder geval wel!

Wat zijn jouw plannen met de kerstdagen? Vier je het thuis of ga je uit eten? Of doe je lekker niks en ga je genieten van de vrije dagen? Wij weten het nog niet precies, maar we gaan in ieder geval lekker koken. Dat is 1 ding wat zeker is. Deze tijd van het jaar draait bij mij toch ook wel om lekker eten. Niet perse veel eten, maar gewoon lekker eten. Ook tijdens de feestdagen probeer ik de balans erin te houden. Nu is het eerst tijd voor deze video. Inmiddels heb ik al 7000 abonnees op YouTube. Zo leuk! Zit je daar nog niet bij? Abonneer je dan snel op mijn YouTube kanaal, want er staan nog veel meer leuke video’s op jullie te wachten. En dan ben je als eerste op de hoogte. En dat vind ik natuurlijk heel erg leuk! Zie ik je daar?

Klik hier als je de video niet kunt zien en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. 

 

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in