One Day Diary: Insiders borrel
Sponsored. Yes ik heb weer een one day diary voor jullie. Een blog waarin ik een dagje uit mijn leven laat zien. Deze keer had ik iets leuks, namelijk de afsluitende borrel met mijn Boursin insiders club. Het zal je vast niet ontgaan zijn dat wij de afgelopen weken vaak geborreld hebben met Boursin bites ernaast. Annika maakte o.a. deze lekkere auberginerolletjes en deze gevulde bladerdeeghapjes. Yum. Maar wij waren niet de enige die creatief zijn geweest met Boursin. Onze insidersclub ging ook massaal aan de slag en de lekkerste hapjes kwamen voorbij op Instagram. Je kunt ze allemaal terugvinden met de #vrijmiboursin Dat deden ze vooral omdat ze het leuk (en lekker) vonden, maar ook omdat er te gekke prijzen te winnen vielen. De leukste creaties werden uitgenodigd voor de Insiders borrel bij Amsterdam Flavours in Amsterdam. Samen met de insiders van Gewoon wat een studentje ’s avonds eet en 2 WMN genoten wij van superlekkere hapjes en drankjes. Deze crudtités met peppadew dip met Boursin was één van mijn lievelings. Deze gin tonic was echt te gek. Met grapefruit en zeekraal. Dat klinkt vreemd maar is superfris en lekker. En natuurlijk waren er ook hapjes met Boursin, zoals deze schattige mini cupcakes. Lekker! Ik vond het superleuk om een aantal van jullie daar te ontmoeten. Het was zo gezellig en iedereen was blij en enthousiast. Zo leuk om te zien dat veel insiders ook een blog begonnen zijn. En dat kan ik natuurlijk alleen maar aanmoedigen. Op deze avond was er ook nog een Instachallenge. Diegene die de mooiste foto maakte won een gesigneerd exemplaar van mijn tweede kookboek. Om iedereen een handje op weg te helpen gaf ik een Insta foto workshop. Alle tips zijn hier terug te lezen.
En de gelukkige winnares van mijn boek was Mieke met deze frisse Gin Tonic foto.
Dit was onze #vrijmiboursin ? Naast de zonnetjes taart waar ze niet vanaf konden blijven maakte ik ook nog gemarineerde cherry tomaatjes op een crostini met Boursin ? Tarte soleil en crostini with marinated tomatoes ☀️? Een foto die is geplaatst door Arieta™ ?? (@arieta.cookingdom) op
De hoofdprijs van de Insiders challenge was een Private Dining diner aan huis. En de gelukkige winnares was Arieta. Zij maakte o.a. deze prachtige Tarte de soleil van bladerdeeg en boursin. Ik ben heel benieuwd wat er op het menu staat. Ik vond het supergeslaagd. Iedereen ging met een goedgevulde buik en goodybag weer naar huis. En ik bracht Annika naar huis want die mocht genieten van haar vakantie. Die ze perfect in heeft kunnen luiden met deze gezellig borrel. Er is ook een leuke video gemaakt van deze borrel. Bekijk hem hier. Iedereen nogmaals bedankt voor het meedoen en voor jullie komst naar de borrel. En houd de blog goed in de gaten want er komen vast meer insiders acties aan. RESERVEER nu mijn 3e boek FEEL GOOD FOOD En heb je mijn tweede kookboek al? Bestellen kan hier. Dit bericht is in samenwerking met Boursin , lees hier mijn disclaimer.
Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.
Gratis ebook ontvangen?
Maak een GRATIS account aan en maak gebruik van leuke functies:
- Download gratis ebooks
- Bewaar je favoriete recepten
- Voeg je recepten toe aan collecties
- Maak een weekmenu
- Stel je persoonlijke voorkeuren in