gin tonic

One Day Diary: Insiders borrel

Sponsored. Yes ik heb weer een one day diary voor jullie. Een blog waarin ik een dagje uit mijn leven laat zien. Deze keer had ik iets leuks, namelijk de afsluitende borrel met mijn Boursin insiders club. Het zal je vast niet ontgaan zijn dat wij de afgelopen weken vaak geborreld hebben met Boursin bites ernaast. Annika maakte o.a. deze lekkere auberginerolletjes  en deze gevulde bladerdeeghapjes. Yum. annika en pauline Maar wij waren niet de enige die creatief zijn geweest met Boursin. Onze insidersclub ging ook massaal aan de slag en de lekkerste hapjes kwamen voorbij op Instagram. Je kunt ze allemaal terugvinden met de #vrijmiboursin  amsterdam flavoursamsterdam flavours Dat deden ze vooral omdat ze het leuk (en lekker) vonden, maar ook omdat er te gekke prijzen te winnen vielen. De leukste creaties werden uitgenodigd voor de Insiders borrel bij Amsterdam Flavours in Amsterdam. crudites Samen met de insiders van Gewoon wat een studentje ’s avonds eet en 2 WMN genoten wij van superlekkere hapjes en drankjes. Deze crudtités met peppadew dip met Boursin was één van mijn lievelings. gin tonic Deze gin tonic was echt te gek. Met grapefruit en zeekraal. Dat klinkt vreemd maar is superfris en lekker. boursin cupcake En natuurlijk waren er ook hapjes met Boursin, zoals deze schattige mini cupcakes. Lekker! pauline Ik vond het superleuk om een aantal van jullie daar te ontmoeten. Het was zo gezellig en iedereen was blij en enthousiast. Zo leuk om te zien dat veel insiders ook een blog begonnen zijn. En dat kan ik natuurlijk alleen maar aanmoedigen. pauline Op deze avond was er ook nog een Instachallenge. Diegene die de mooiste foto maakte won een gesigneerd exemplaar van mijn tweede kookboek. Om iedereen een handje op weg te helpen gaf ik een Insta foto workshop. Alle tips zijn hier terug te lezen.

En de gelukkige winnares van mijn boek was Mieke met deze frisse Gin Tonic foto.

De hoofdprijs van de Insiders challenge was een Private Dining diner aan huis. En de gelukkige winnares was Arieta. Zij maakte o.a. deze prachtige Tarte de soleil van bladerdeeg en boursin. Ik ben heel benieuwd wat er op het menu staat. boursin borrel Ik vond het supergeslaagd. Iedereen ging met een goedgevulde buik en goodybag weer naar huis. gin tonic En ik bracht Annika naar huis want die mocht genieten van haar vakantie. Die ze perfect in heeft kunnen luiden met deze gezellig borrel. Er is ook een leuke video gemaakt van deze borrel. Bekijk hem hier. Iedereen nogmaals bedankt voor het meedoen en voor jullie komst naar de borrel. En houd de blog goed in de gaten want er komen vast meer insiders acties aan. RESERVEER nu mijn 3e boek FEEL GOOD FOOD En heb je mijn tweede kookboek al? Bestellen kan hier. Dit bericht is in samenwerking met Boursin , lees hier mijn disclaimer.

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in