Diary September #2
Wat een leuke weken heb ik achter de rug. Ik zag Donna Hay weer voor de tweede keer (happy me) en ik ben genomineerd voor de foodblogawards. Kijk je mee?
Wat een heerlijk weertje was het nog he? Hoewel sommigen al ernstig verlangden naar de herfst (ik noem geen namen), genoot ik nog volop van het zonnetje. En daar horen ijsjes bij. Deze met Banoffee met toffee en Rum rozijnen met advocaat was echt te gek.
Dit is leuk! Woohoo ik ben genomineerd voor de Foodblog Awards 2016 in de categorieën Foodblog van het jaar 2016, Beste food foto, Beste blog design, Beste foodblogger kookboek, Beste foodvlogger en Beste gerecht. Zo leuk! En jullie kunnen mij helpen door te stemmen. Je kunt meerdere keren stemmen (max. 10 stemmen per categorie). Mijn dank is groot!
En dit is nog leuker. Voor de tweede keer mocht ik Donna Hay interviewen. Ik ben al jaren groot fan en enigszins nerveus nam ik plaats bij haar aan tafel. Die zenuwen waren nergens voor nodig. Het was tof. Het hele interview kan je hier teruglezen.
We kregen hele coole foodpost van Kaltbach. Met Zwitserse kazen die in de grotten van Kaltbach gerijpt worden. Je moest er wel even moeite voor doen en de rots eromheen weghakken. Maurits was al bang dat ik het aanrechtblad verkloot had, maar ik had hem netjes verplaatst naar buiten. Ik heb er wat lekkers mee gemaakt en dat komt binnenkort online.
En nog meer culi post. We kregen deze toffe kookboeken. Annika heeft ze voor jullie gereviewed en dat bericht komt snel online. Eigenlijk ben ik een hele slechte marketing-mevrouw (en ik heb het nog wel gestudeerd). Komt mijn eigen kookboek bijna uit, ga ik andere boeken promoten. Niet zo slim van mij.
En met het mooie weer ging de barbecue ook weer aan. Deze keer met een aantal buren. Ik had een Butterfly chicken gemaakt en die was delish. Al was ik ook groot fan van de spareribs van Yaron. Ik zal het recept nog een keer met jullie delen.
En ik ging naar de boeklancering van Het Basis bakboek van Laura’s Bakery. Waar ik deze goddelijke cinnamon swirl koekjes at. Annika heeft al een lekker recept uit het boek gemaakt en dat komt binnenkort online. Het was lekker kan ik je alvast verklappen.
Zolang je nog buiten op het terras kunt eten, neem ik het er nog even van. Ik at mijn favo pizza (met Parmaham en rucola) bij Ora in Haarlem. Een verstopt restaurantje met een prachtige binnentuin. Het was een heerlijk avondje. Al blijft Napoli voor mij toch de grote favoriet in Haarlem.
Samen met mijn favoriete gezelschap naar mijn lievelingswinkel Loods 5. Dat stond al zo lang op mijn lijstje en kwam er steeds niet van. We wilden ons interieur wat industriëler maken en dat is al gelukt. We kochten een hele stoere lamp voor boven de eettafel.
En eindelijk at ik weer eens een tosti. Waarom doe ik dat niet vaker? Blijft gewoon heel lekker namelijk. Met ketchup off course..
En mijn favo foodpost van het jaar kwam weer binnen. Ik kreeg de nieuwe limited editions van Tony’s Chocolonely binnen. De nieuwe smaken zijn melk – cola (met knettersuiker), wit – walnoot – wortel en puur – gember – citroen. Op instastories deed ik een live review. Bij mij is wit favoriet en Maurits was meer fan van de pure chocolade met citroen.
En ik werd nog meer verwend met deze Smaak Collectie box van ZTRDG.nl. De oplettende kijker kent dit waarschijnlijk wel als FoodWeLove. Ze zijn gaan samenwerken en de boxen zijn nu via de website van ZTRDG te bestellen. Deze keer was de inhoud fijn met smoked salsa, chocola en popcorn.
Zou dit dan echt de laatste keer zijn dat ik kon lunchen op het strand. Anyway, ik genoot er nog even flink van. Bij Ubuntu Beach in Zandvoort at ik deze lekkere Caesar salade met gegrilde kip, bacon en een gepocheerd ei. Lekker hoor.
De komende weken worden ook leuk. Dinsdag heb ik opnames voor 24 Kitchen en daarna ga ik naar de boeklancering van Brenda’s Snelle klassiekers met een twist. En als het goed is verschijnt Feel Good Food deze week ook al. Ik vind het zo spannend. Uiteraard houd ik jullie op de hoogte van alles.
Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.
Recept bewaren?
Maak een GRATIS account aan en maak gebruik van leuke functies:
- Bewaar je favoriete recepten
- Voeg je recepten toe aan collecties
- Maak een weekmenu
- Stel je persoonlijke voorkeuren in