Menu

Diary Juli #2

Op het moment dat jullie dit lezen zit ik lekker in Italië. Puglia om precies te zijn. Maar dat had je natuurlijk al lang gezien op Instagram. Maar geen nood aan de man, Annika is er om alles bij te houden en jullie iedere dag van inspiratie te voorzien. Maar voordat ik weg ging heb ik nog een paar kiekjes gemaakt van de afgelopen 2 weken. Kijk je mee?

brun en renard

Uiteraard werd ik weer verwend met foodpost. Ik kreeg laatst al een sneer van de postbezorger dat ik zoveel bestelde, maar niets is minder waar. Dit zijn pakketjes die bedrijven mij vrijblijvend opsturen. In dit pakket zat zeezout met verschillende smaakjes en Himalaya zout van Brun & Renard. Ik vind alleen de verpakking al tof. Je kunt het kopen bij de Appie.

pannenkoeken

Een pannenkoekenrestaurant is heus niet alleen voor kinderen. Ik ga hier rustig heel romantisch dineren met Maurits. Nou ja dat is ook weer niet zo. Maar zo af en toe moet ik gewoon toegeven aan mijn pannenkoeken cravings. En die van een echt pannenkoekenhuis zijn toch de lekkerste. Dit was bij mijn favo stek hier in de buurt: Pepers in Bloemendaal.

fleurie bloemendaal

Samen met Sabine had ik opnames voor een campagne. En dat was fun. Het resultaat hoop ik snel met jullie te delen. Daarna ging ik met Annika lunchen bij Fleurie in Bloemendaal. Ik had een Aziatische salade met kip en Annika een carpaccio salade met truffel mayonaise, alleen zat die laatste er niet op. Bummer.

ztrdg

En ik kreeg nog meer foodpost. Die fijne ontbijtje bestelde ik bij ZTRDG.nl  Ik volg ZTRDG al heel lang want ze delen op hun website fantastische recepten met hele mooie foto’s. Nieuw is de webshop waar je hele fijne producten kunt kopen van de vrienden van ZTRDG. Het zijn allemaal verse producten van lokale producenten. Zo is het brood van bakker Piet, de hangop van Leonie van Qarc en de vrije uitloop eitjes van Klaasjan Salomons uit Dronten. Ik vind dat leuk. Extra leuk dat bij ieder product in de webshop een klein verhaaltje staat over de producent en dat je dus weet waar het vandaan komt. ZTRDG ik ben fan!

feel good food

En toen was daar de laatste fotoshoot voor Feel Good Food. Ik nam jullie een dagje mee op een shoot en dat heb je hier al kunnen lezen.

Nice

En toen waren er de verschrikkelijke gebeurtenissen in Nice en Turkije. Annika en ik zijn recent nog naar Nice geweest op persreis. We waren op slag verliefd geworden op de stad en vooral op alle lieve mensen die we hebben mogen ontmoeten. Ongelofelijk triest wat er gebeurd is. Wat is er toch met de wereld aan de hand? Be ‘nice’  to each other!

Bari

Pauline is nu in Bari, dus neem ik (Annika) het stokje even over in deze diary. En de heerlijke foodfoto’s vliegen me al om de oren. Nee, ik ben niet jaloers hoor…

diary

Maar omdat Pauline met vakantie is, mocht ik in haar plaats naar Beyonce. En dat was zo ontzettend leuk! Ik was daar op uitnodiging van de huishoudbeurs, samen met nog 13 andere online influencers. We hebben gebrainstormd over influencer marketing, lekker gegeten en natuurlijk onwijs genoten van de show van Queen B! En dat allemaal vanuit een skybox. Ja, dat was wel even een ‘is this real?’ momentje..

Ubuntu

En eindelijk is de zomer in Nederland aangebroken. Goede reden om naar het strand te fietsen en lekker te lunchen. Dit deden we bij Ubuntu, leuke tent! Ik nam een salade van watermeloen en geitenkaas en mijn vriend ging voor de Burrata, yum!

Volg mij  en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. En op snapchat zijn we ook lekker actief. Je kunt ons vinden onder @paulineskeuken en @annikaweuring. Zien we jullie daar?

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

5 reacties

 • Daniëlle
  20 juli 2016 om 13:16

  Haha, de postbode zou blij moeten zijn met al die pakketjes! Heeft hij tenminste iets om rond te brengen! Het was weer leuk om te lezen!

 • Tanja
  18 juli 2016 om 12:12

  Een leuk dagboek! Dat zout, geeft dat echt een ander smaakje? Ik was net drastisch mijn zoutgebruik aan het minderen maar het zijn idd mooie potjes. Ik moest lachen om je post bezorger, je houd hem toch goed aan het werk ;-) Verder zag al het food er heerlijk uit! Vooral die spekpannenkoek Mmmm Hier, in en rondom Nijmegen zijn diverse hele goede pannenkoekrestaurants! Het weekeind was er een met ups en downs, vooral vrijdag. Net na het wakker worden hoorde ik over de verschrikkelijke aanslag in Nice, dan mijn fantastische verjaardag en s avond de mislukte coup. En zondag was het 2 jaar geleden dat het vliegtuig boven de Oekraine neer gehaald werd :-( Rare wereld!!

 • Margot
  18 juli 2016 om 09:51

  Wat leuk om te zien weer en vreselijk wat er in Nice is gebeurd inderdaad :(

 • Vivian | stayaliveandcooking
  18 juli 2016 om 09:42

  Wat een heerlijk leventje, ik lees de diaries elke keer met veel plezier. Ik vroeg me altijd af wat de toegevoegde waarde is van die verschillende soorten zout, misschien een keer leuk om iets over te schrijven? En ja, er gebeuren zoveel nare dingen op de wereld deze dagen. Wil er liever niet aan denken, maar je ontkomt eigenlijk niet aan het nieuws.

 • Alie
  18 juli 2016 om 09:19

  Wat weer een leuke belevenissen voor mijn dochters.! Geweldig !
  Leuk om te lezen.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.