feel good food kookboek

One day Diary: Kookboek shoot

Yes ik heb weer een One Day Diary voor jullie. Het leek mij leuk om jullie een behind the scenes te geven van het maken van mijn kookboek. Afgelopen zaterdag was de allerlaatste boek shoot. Dat betekent dat alles nu op de foto staat. Yes! Dit najaar ligt Feel Good Food in de (digitale) boekhandel en ik kan niet wachten.

In het boek vind je bijna 90 nieuwe recepten die niet op de blog staan of zullen verschijnen. Lichte en vooral ook makkelijke recepten waar je blij van wordt. Een groot deel is Voedselzandloper proof (voor de liefhebbers). Maar het belangrijkste, alles is superlekker en heel goed te maken! Iedereen kan het. Yes jij ook! Maar nu een kijkje in the making of, want wat was dat weer leuk!

feel good food kookboek

Ik begin met een make up-je want ik moet zelf ook nog een keer op op de foto vandaag. En daar komt geen visagist aan te pas, doe ik gewoon zelf. #notsoglamourouslife

feel good food kookboek

Ontbijt as usual. Kwark met een halve banaan en muesli. What else? Oh en koffie, heb ik nodig.
feel good food kookboekDe volgende keer ga ik echt een extra koelkast huren. Ik heb best wel een big one, maar alles past er nauwelijks in.

feel good food

Annika en ik worden nog even vastgelegd. Zit Annika nou al om 10 uur ’s ochtends aan de wijn? Yes. Alles voor een mooie foto he?

feel good food kookboek

En daarna ga ik hard aan de slag. Ik heb gisteren gelukkig al een heleboel voorbereid. Anders red je het nooit om in je eentje 20 recepten te koken. Kunnen jullie raden wat dit wordt?
feel good food kookboek

Ik heb alle recepten al eens getest en gekookt. Sommige zelfs wel 20 x (not kidding). Ik wil natuurlijk wel dat het allemaal goed smaakt en klopt.

feel good food kookboek

Mijn boek staat er in ieder geval al netjes bij in de aanbiedings-brochure van mijn uitgeverij. Deze gaat naar alle boekhandels zodat zij op basis hiervan kunnen kijken of ze het boek gaan inkopen. Let’s hope so. Als je wilt dat mijn boek bij jouw vaste boekhandel komt te liggen kan je er ook gewoon naar vragen. Des te meer reden hebben ze om het in te kopen.

feel good food

Achter de schermen ziet dat er zo uit: Annika doet de styling en Daniëlle zet alles op de foto.

props

Deze berg servies staat klaar. En ook de nodige vorkjes, lepels, messen en doekjes liggen gereed.

feel good food

En ik kook en kook en kook… Non stop van 10.00 tot 16.00 zonder pauze.

feel good food kookboek

En bak…Dit is een healthy baksel. Want daar staan er natuurlijk ook een aantal van in. Ik verklap alleen nog even niet wat het wordt.

feel good food kookboekOk laatste sneak peek van de gerechten.

feel good foodAnd we’re done! Yes alles staat op de foto. Ik ben blij. Het was zo leuk om dit boek met dit leuke team te maken. Nu is het alleen nog een kwestie van schrijven en bijschaven.
feel good food

En deze enorme bende opruimen. Gelukkig was Maurits zo lief om een handje te helpen..

Feel Good Food ligt dit najaar in de (digitale) boekhandel. Ik houd jullie op de hoogte 🙂

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in