Bokkepootjes taart maken

5 x Paas taarten

Vijf heerlijke paas taarten hebben we voor je op een rij gezet. Wil je een paastaart maken voor de Paasdagen? Zoek niet verder, want met deze fijne paastaart inspiratie zit er vast wat lekkers voor je bij. Zo delen we een paas taart recept met bokkepootjes en advocaat. Een ander paastaart recept in dit lijstje (onze favoriet!) is de paas taart met kokos en roomkaasvulling. En we delen ook een heerlijke citroentaart. Lekker fris en dat past perfect bij de Paasdagen. En misschien is deze monchou paastaart ook iets voor jou? En neem ook zeker even een kijkje bij al onze taartrecepten voor nog meer inspiratie.

1. Paastulband

Paastulband

Deze Paastulband is een heerlijke combinatie van zachte cake met een rijke vulling van pecannoten en kaneel, afgemaakt met een megalekker koffieglazuur en een kleurrijke topping van paaseitjes en extra nootjes.

2. Bokkepootjes taart

Bokkepootjes taart recept

Dit is niet een gewone bokkepootjes taart, maar een bokkepootjes cheesecake. Een no-bake cheesecake trouwens, lekker makkelijk! En hij is heerlijk! De romige cheesecake met de chewy, lichtknapperige bokkepootjes erdoor is een top combinatie. Een van onze favoriete Paas taarten.

3. Lemoncurd crumble taart

Lemoncurd crumble

Oef, voor deze lemoncurd crumble taart mag je ons wel bellen, hoor! Een heerlijke traktatie voor de liefhebbers van fris én zoet. Lemon curd is een soort citroenjam die je zelf kunt maken of kant-en-klaar kunt kopen. Het heeft een intense citroensmaak en een luxueuze romige textuur.

4. Paastaart met kokos

paastaart recepten met paaseitjes

Dit is een makkelijke kokostaart met roomkaas vulling. Zo lekker en echt niet ingewikkeld. Het leuke is dat de vulling met bijna alles lekker is. In dit paastaart recept gebruiken we abrikozenjam, maar het werkt ook goed met chocola, fruit of appel.

5. Citroentaart

Citroentaart

Deze citroentaart is een lekkere frisse en toch romige taart. Een beetje Frans door zo’n mooie voorgebakken bodem maar gevuld met een hele romige citroenmousse. Dat wordt nog een moeilijke keuze, met deze 5 heerlijke paas taarten.

 

Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.

Wat vind jij van dit recept?

5.0 (1 stem)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in