Diary December #1
Yes het is december. Voor mijn gevoel zijn de weken voorbij gevlogen. Ik ben natuurlijk ook al een tijdje in december sferen en dat geeft toch een beetje een vertekend beeld. Maar nu is het dan echt zover. Vandaag is het Sinterklaas. Dat vieren wij helaas niet dit jaar. Best wel jammer eigenlijk want ik vind het nog steeds een leuk feest. Hebben jullie een leuk Sinterklaasavondje op de planning staan? Heel veel plezier dan in ieder geval. Ik blik eerst even terug op de afgelopen weken.
Kaas kaas en nog een kaas. Ik zit in een kaasfase. Echt ik kan er geen genoeg van krijgen. Wij deden een borrel met de buren en ik zorgde voor de hapjes. Ik maakte (alhoewel je daar natuurlijk zelf niks aan hoeft te doen) een kaasplankje, een romig soepje in een klein glaasje, een borrelbrood met camembert en een lekkere peppadewdip met crudités. Oh en de airfryer ging ook nog aan voor good old bitterballen. Prima avondje.
Ik ging naar het Top 100 Food Influencers diner van Flavor Flav. Samen met lieve Monique bij Baut & Dreesmann.
Diezelfde avond was ik te gast bij Miljuschka in haar nieuwe programma Cook it Forward op 24 Kitchen. (thanks Shifra voor de foto). De verkorte YouTube versie kan je hier terugkijken.
Er was weer foodpost van Tony’s. Wit knettersuiker framboos is terug..
Ik had een duo interview met Dr. Ludidi voor Gezond eten magazine. Het was een superleuk interview en het wordt in het januari nummer gepubliceerd.
Nu mijn nieuwe boek uit is, gaan mijn oude boeken ook ineens hard. Je kunt ze allemaal gesigneerd bestellen in onze webshop.
Ik ging signeren in Groningen en ik nam carrotcake mee. Het was supergezellig bij Holtbar. Iedereen die is geweest heel erg bedankt voor jullie komst. Ik vond het te gek.
Annika trakteerde op een nachtje Student Hotel. Dus trakteerde ik op een etentje bij The Pool. Zo lekker allemaal.
Ik ging aan de slag met een leuke kerstvideo in mijn ugly christmass sweater. Het resultaat zien jullie binnenkort.
Even met lunchen met Maurits bij de nieuwe Vinnies op de Scheldestraat. Zoals altijd had ik weer moeite kiezen, ik had zin in warme havermout, gepocheerde eieren op brioche maar ook in de geroosterde aubergine met feta. Dat laatste werd hem. En ik smeerde Maurits de eieren aan, zodat ik deze ook kon proeven. Mmm lekker.
Zo dit was het alweer. Het goede nieuws is, dat wij alle recepten voor kerst gekookt hebben. We hoeven het dus alleen nog maar uit te werken. Er komt zoveel lekkers aan. Wist je dat je via onze site ook heel gemakkelijk je kerstmenu kunt samenstellen. Maak een account aan en bewaar je favoriete recepten. Je kunt ze daarna makkelijk toevoegen aan eerste en tweede kerstdag. Je kunt meerdere recepten onder 1 dag plaatsen, dus dan heb je alles bij elkaar.
Voor nu een hele fijne Sinterklaasvond en tot soon.
Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?
Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.
Gratis ebook ontvangen?
Maak een GRATIS account aan en maak gebruik van leuke functies:
- Download gratis ebooks
- Bewaar je favoriete recepten
- Voeg je recepten toe aan collecties
- Maak een weekmenu
- Stel je persoonlijke voorkeuren in