pauline

Diary December #1

Yes het is december. Voor mijn gevoel zijn de weken voorbij gevlogen. Ik ben natuurlijk ook al een tijdje in december sferen en dat geeft toch een beetje een vertekend beeld. Maar nu is het dan echt zover. Vandaag is het Sinterklaas. Dat vieren wij helaas niet dit jaar. Best wel jammer eigenlijk want ik vind het nog steeds een leuk feest. Hebben jullie een leuk Sinterklaasavondje op de planning staan? Heel veel plezier dan in ieder geval. Ik blik eerst even terug op de afgelopen weken.

kaasplank

Kaas kaas en nog een kaas. Ik zit in een kaasfase. Echt ik kan er geen genoeg van krijgen. Wij deden een borrel met de buren en ik zorgde voor de hapjes. Ik maakte (alhoewel je daar natuurlijk zelf niks aan hoeft te doen) een kaasplankje, een romig soepje in een klein glaasje, een borrelbrood met camembert en een lekkere peppadewdip met crudités. Oh en de airfryer ging ook nog aan voor good old bitterballen. Prima avondje.
monique en paulineIk ging naar het Top 100 Food Influencers diner van Flavor Flav. Samen met lieve Monique bij Baut & Dreesmann.

24 kitchenDiezelfde avond was ik te gast bij Miljuschka in haar nieuwe programma Cook it Forward op 24 Kitchen. (thanks Shifra voor de foto). De verkorte YouTube versie kan je hier terugkijken.
tonys'sEr was weer foodpost van Tony’s. Wit knettersuiker framboos is terug..
paulineIk had een duo interview met Dr. Ludidi voor Gezond eten magazine. Het was een superleuk interview en het wordt in het januari nummer gepubliceerd.
kookboekNu mijn nieuwe boek uit is, gaan mijn oude boeken ook ineens hard. Je kunt ze allemaal gesigneerd bestellen in onze webshop. 

feel good food

Ik ging signeren in Groningen en ik nam carrotcake mee. Het was supergezellig bij Holtbar. Iedereen die is geweest heel erg bedankt voor jullie komst. Ik vond het te gek.
the poolAnnika trakteerde op een nachtje Student Hotel. Dus trakteerde ik op een etentje bij The Pool. Zo lekker allemaal.

pauline

Ik ging aan de slag met een leuke kerstvideo in mijn ugly christmass sweater. Het resultaat zien jullie binnenkort.

vinnies deli

Even met lunchen met Maurits bij de nieuwe Vinnies op de Scheldestraat. Zoals altijd had ik weer moeite kiezen, ik had zin in warme havermout, gepocheerde eieren op brioche maar ook in de geroosterde aubergine met feta. Dat laatste werd hem. En ik smeerde Maurits de eieren aan, zodat ik deze ook kon proeven. Mmm lekker.

Zo dit was het alweer. Het goede nieuws is, dat wij alle recepten voor kerst gekookt hebben. We hoeven het dus alleen nog maar uit te werken. Er komt zoveel lekkers aan. Wist je dat je via onze site ook heel gemakkelijk je kerstmenu kunt samenstellen. Maak een account aan en bewaar je favoriete recepten. Je kunt ze daarna makkelijk toevoegen aan eerste en tweede kerstdag. Je kunt meerdere recepten onder 1 dag plaatsen, dus dan heb je alles bij elkaar.

Voor nu een hele fijne Sinterklaasvond en tot soon.

Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

 

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in