Diary September #2
En dan is september alweer zo goed als voorbij.. En ben ik stiekem al aan het nadenken over kerst. Ja, echt waar! Zo gaat dat als foodblogger. Dan denk je al ruim van te voren na over de kerstrecepten die je gaat delen. Als jullie nog verzoekjes hebben, brand gerust los. Ik heb al wat ideetjes.
De afgelopen 2 weken waren in ieder geval erg druk. Ik werkte veel, ging naar London en nam nieuwe video’s op. Daarom heb ik wat minder foto’s gemaakt. Ik moet van mijzelf ook wat rustiger aan doen. Daarom bezoek ik wat minder persevents en ben ik vooral thuis aan het werk. Helemaal prima, want dat vind ik gewoon het leukste om te doen. Kijk je mee naar mijn diary van September?
Yes het is appelpluktijd. Ons boompje heeft het goed gedaan (vind ik dan he?). Hij is nog klein en ik heb toch zo’n 8 appeltjes kunnen plukken. Moestuingeluk noem ik dat.
Er kwam heel veel foodpost binnen. Mijn favo is toch wel deze chocolade van Stach food. Vooral de coffee crisp was te gek. Eigenlijk waren ze allemaal lekker.
Even quality time met de boyfriend. Shoppen en koffie drinken in de stad. Houden wij van. Geen uitgebreide shopsessies hoor. Maar gewoon 2 of 3 hele leuke winkels bezoeken (en leegroven) en daarna koffietjes drinken. Mijn favo kledingwinkels in Haarlem zijn Kloffie, ID store, Number Nine, Amedee en de Sissy Boy concept store.
Mijn blogpartner (Annika) in crime aan het werk. We hadden een video dag en namen 6 video’s op. Zo leuk!
Waaronder deze fudge met popcorn en discodip (herken je hem?). Het recept stond zaterdag online.
Nog steeds heel erg happy met de Yoghurt Barn in town. Mijn favo is hangop met banaan (as always), hazelnoten, pure chocolade en kokos. Yummy.
En ik ging op uitnodiging van Boers & Boers naar London en Cookham op bezoek bij de Copas kalkoenen farm. Een uitgebreid verslag volgt uiteraard.
Dat was September. Oktober wordt ook leuk. Ik ga in het echie langs bij de finalisten van de IKEA Food challenge. Spannend! En verder hoop ik alvast een start te kunnen maken met kerstrecepten. Gaat leuk worden 🙂
Volg mij ook op Instagram voor nog meer behind the scenes.
Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.
Gratis ebook ontvangen?
Maak een GRATIS account aan en maak gebruik van leuke functies:
- Download gratis ebooks
- Bewaar je favoriete recepten
- Voeg je recepten toe aan collecties
- Maak een weekmenu
- Stel je persoonlijke voorkeuren in