the art of tea herbs spices haarlem

Hotspot The Art of Tea Herbs and Spices Haarlem

Als ik een andere stad bezoek, of op vakantie ben, vind ik het vaak leuk om delicatessen winkeltjes te ontdekken en te bezoeken. Negen van de tien keer loop ik dan zo’n winkel weer uit met een lekkere olijfolie, een zakje kruiden of chocolaatjes. Met de komst van The Art of Tea Herbs and Spices in Haarlem ben ik dan ook heel blij. Een winkel vol met verse theetjes, koffiebonen en heel veel kruiden en specerijen. Als je langs deze winkel loopt, wordt je automatisch naar binnen gelokt door de heerlijke geuren die je op straat al ruikt. Nieuwsgierig als ik ben, nam ik meteen een kijkje. En de winkel ruikt niet alleen lekker, het aanbod is ook fantastisch.

the art of tea herbs spices haarlem

the art of tea herbs spices haarlem

Ik hou er van om verse thee in huis te hebben. Bij The Art of Tea Herbs and Spices is de keuze reuze. Er is een enorme lange wand met verse thee in allerlei smaken die je zelf mag scheppen. Daar hou ik van! Dit is ook superleuk om mee te nemen als cadeautje als je ergens uitgenodigd bent, of bij vrienden op bezoek gaat.

Naast de losse thee verkopen ze ook voorverpakte thee in doosjes. En daarbij worden ook nog accessoires verkocht, zoals theepotten, glazen, thee-eitjes en ga zo maar door.

the art of tea herbs spices haarlem

Op veler verzoek hebben ze onlangs ook koffie aan het assortiment toegevoegd. Dat vind ik een pluspunt, want ik ben een echte coffeelover. Ook de bonen kan je zelf scheppen. Ik vind het altijd leuk als je zelf je producten kan scheppen. Ik weet niet precies waarom, maar het voegt voor mij iets extra’s toe aan de beleving van het winkelen. Het heeft iets authentieks, zo ging het vroeger waarschijnlijk ook.

the art of tea herbs spices haarlem

the art of tea herbs spices haarlem

the art of tea herbs spices haarlem

Het kruiden assortiment is hemels. Ik denk dat menig foodie wel zo’ n wand met kruiden thuis zou willen hebben. De kruiden zijn voorverpakt in zakjes, maar het fijne is dat je wel even kan ruiken aan de kruiden, net als bij de thee. Dit vind ik fijn, want geur is vaak heel bepalend. En zo weet je al bijna zeker dat je de juiste keuze maakt. Het assortiment kruiden en specerijen is ontzettend uitgebreid. Voor de meeste kruiden kun je hier wel terecht.

the art of tea herbs spices haarlem

Ik ben heel blij met deze nieuwe hotspot in Haarlem. Ik las op de website dat ze binnenkort ook een webshop gaan openen. Maar eerlijk? Naar de winkel gaan is veel, veel leuker! Als je een bezoekje brengt aan Haarlem, mag je deze winkel zeker niet overslaan.

Wat
The Art of Tea Herbs and Spices

Waar
Grote Houtstraat 153 Haarlem

Openingstijden
ma/zo 11.00 – 18.00 uur
di/woe/vrij/zat 09.30 – 18.00 uur
do 09.30 – 21.00 uur

Meer info
Website

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in