Diary September #2

En dan is september alweer zo goed als voorbij.. En ben ik stiekem al aan het nadenken over kerst. Ja, echt waar! Zo gaat dat als foodblogger. Dan denk je al ruim van te voren na over de kerstrecepten die je gaat delen. Als jullie nog verzoekjes hebben, brand gerust los. Ik heb al wat ideetjes.

De afgelopen 2 weken waren in ieder geval erg druk. Ik werkte veel, ging naar London en nam nieuwe video’s op. Daarom heb ik wat minder foto’s gemaakt. Ik moet van mijzelf ook wat rustiger aan doen. Daarom bezoek ik wat minder persevents en ben ik vooral thuis aan het werk. Helemaal prima, want dat vind ik gewoon het leukste om te doen. Kijk je mee naar mijn diary van September?
diary appel

Yes het is appelpluktijd. Ons boompje heeft het goed gedaan (vind ik dan he?). Hij is nog klein en ik heb  toch zo’n 8 appeltjes kunnen plukken. Moestuingeluk noem ik dat.

diary chocola

Er kwam heel veel foodpost binnen. Mijn favo is toch wel deze chocolade van Stach food. Vooral de coffee crisp was te gek. Eigenlijk waren ze allemaal lekker.

diary koffie

Even quality time met de boyfriend. Shoppen en koffie drinken in de stad. Houden wij van. Geen uitgebreide shopsessies hoor. Maar gewoon 2 of 3 hele leuke winkels bezoeken (en leegroven) en daarna koffietjes drinken. Mijn favo kledingwinkels in Haarlem zijn Kloffie, ID store, Number Nine, Amedee en de Sissy Boy concept store.

diary video's.

Mijn blogpartner (Annika)  in crime aan het werk. We hadden een video dag en namen 6 video’s op. Zo leuk!

tony's fudge met popcorn

Waaronder deze fudge met popcorn en discodip (herken je hem?). Het recept stond zaterdag online.

diary yoghurt barnNog steeds heel erg happy met de Yoghurt Barn in town. Mijn favo is hangop met banaan (as always), hazelnoten, pure chocolade en kokos. Yummy.

copas kalkoen

En ik ging op uitnodiging van Boers & Boers naar London en Cookham op bezoek bij de Copas kalkoenen farm. Een uitgebreid verslag volgt uiteraard.

Dat was September. Oktober wordt ook leuk. Ik ga in het echie langs bij de finalisten van de IKEA Food challenge. Spannend! En verder hoop ik alvast een start te kunnen maken met kerstrecepten. Gaat leuk worden 🙂

Volg mij ook op Instagram voor nog meer behind the scenes.

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in