mijn nieuwe keuken

Vlog #46: Mijn hometour!

Daar is ‘ie dan eindelijk, mijn hometour! Ik heb de afgelopen weken zoveel vragen van jullie gekregen naar aanleiding van mijn verbouwing. Superleuk! In deze vlog vertel ik je er alles over. Ik laat je mijn nieuwe woonkamer en keuken zien. Ik ben superblij met het resultaat, het is nu echt een geheel geworden. Ik heb voor jullie ook nog even op een rijtje gezet waar alles vandaan komt. Let op, niks gesponsord, gewoon zelf betaald.

Behang: Faded Forest van De Behangfabriek
Verf lange wand: Farrow & Ball Dimpse no. 277
Verf korte wand: Little Greene Gauze Dark
Verf pui: Ral 7021
Stalen deur: JM Steeldesign
Gordijnen: Fijngordijn
Wandkast op maat via Boekenplanken op maat
Haard: Hornbach
Bank: Homestock
Leren stoel: Shabbies Amsterdam
Vloerkleed: Karwei
Marmeren tafeltjes: Zuiver
Kast: Woood geverfd in Denim Drift
Dranken karretje; Karwei
Butcher poster: Homestock
Tegeltjes keuken: Zelliges blanc 8 cm via Kol
Manden aan de muur BoxWorx
Keuken: Kvik Malmo
Kranen Grohe
Keukenapparatuur AEG

En er was meer..

Natuurlijk neem ik jullie ook weer mee in de rest van mijn week. Ik kook een lekkere pasta, waarvan het recept al op de blog staat. Ik ga gezellig met Maurits naar Taste of Amsterdam. Hier probeer ik ieder jaar heen te gaan en het is altijd weer leuk. Ik zie veel (oude) bekenden en proef lekkere gerechtjes. In het weekend gaan we met Merlijn naar het strand, alleen zijn we daar niet welkom?

Pauline vlog

Je bekijkt de hele vlog hier. Bedankt weer voor het kijken en ik ben heel benieuwd hoe jouw week was. Laat je het me weten in de comments?

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in