pauline

Pauline’s week: een bruiloft die in het water viel en eindelijk zomer

Yes eindelijk zomer. En wat geniet ik daarvan! Een klein zonnetje en mijn energie lijkt zich meteen te verdubbelen. Hebben jullie dat ook? Vroeger ging ik altijd op vakantie naar de Waddeneilanden. Dus nu ik hier in Haarlem woon, op steenworp afstand van zee, voelt iedere weekend bijna als vakantie. Zodra ik de zeeweg op rijd, neemt de ontspanning toe. Ik houd zo van wonen aan de kust en tegelijkertijd ook wonen in een stad. Kijk je mee naar mijn belevenissen van de afgelopen tijd?

tosti tuna

Buiten de deur lunchen is het nieuwe uit eten! Met Merlijn uit eten lukt eigenlijk niet. Dus als hij mee gaat, dan eten we vaak vroeg (rond kwart over vijf af). Maar daarom gaan we des te vaker buiten de deur lunchen. Deze tosti met tonijn bij Vooges vond ik echt heerlijk.

pauline en maurits

Maurits zusje ging trouwen! Het was een prachtige dag in Groningen. Helaas had ik al migraine, maar met een paar pillen op, heb ik het toch geprobeerd. Toch lukte het mij niet om de avond af te maken. Zo rond de klok van negen ging ik toch maar vast naar het hotel. Heel erg zuur en ik werd er ook wel een beetje verdrietig van dat mijn gezondheid mij weer in de steek liet.

Als je zin hebt in een bonbon, dan koop je er toch gewoon 1. Dat deed ik dus 1 met koffie voor Maurits en 1 met kokos voor mij.

pauline

Ik weet dus echt even niet meer waar deze foto gemaakt is. haha. Herkent iemand de setting?

anne en max

En wederom een lunch buiten de deur. Deze keer bij Anne en Max. Merlijn had een lekker croissantje. Vindt hij heerlijk!

cheesecakeIk vierde mijn verjaardag buiten de deur bij Gasterij Vuurland. Superleuke plek om met kleine kinderen naartoe te gaan. En de cheesecake was ook heerlijk.

Noorse salade

Even lunchen met Annika tussen de afspraken door bij Frisk aan het Spaarne. Nu weet ik meteen weer waar die foto hierboven gemaakt was.

pauline

Als er een sprinkle bad staat, zou jij hier dan een duik in nemen? Ik doe dat dus wel. Dit was bij Hudson’s Bay in Haarlem tijdens de Shopping Night. De winkels zijn dan altijd tot 12 uur open. Ik ging er met mijn moeder en Annika naartoe. Heel gezellig.

lasagne

Liefde is als je vriend lasagne voor je kookt. Ik had ’s ochtends gezegd dat ik wel een keer weer zin had in lasagne. Zelf moest ik de hele dag werken en toen ik thuis kwam waren mijn mannen dit aan het maken. Zo lief!

maurits en pauline

Taste of Amsterdam. Vaste prik. Ik ga er bijna ieder jaar naartoe en ik blijf het leuk vinden. Ik vind vooral de mix van streetfood, luxere restaurants en productenten leuk.

japanse poffertjes

Deze Japanse poffertjes waren de grote hit wat mij betreft. Zo lekker met Bonito flakes.

pizza bij Tijn akersloot

In het weekend gingen we lekker met zijn drietjes naar het strand. We waren eerst ergens anders, maar daar hadden ze geen kinderstoel  (je verzint het niet). Dus gingen we toch weer naar onze “all time favourite” Tijn Akersloot. En zoals je ziet houdt Merlijn ook van pizza haha.

Dit was mijn week. Lekker genieten van het mooie weer en dat ga ik de komende weken ook zeker doen. Iets minder hard werken en iets meer genieten, daar is het tenslotte zomer voor.

Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in