Very Personal Update

Wij hebben een nieuwtje! 2 nieuwtjes zelf. Annika en ik zijn allebei zwanger. Ja echt! Dit verzin je niet. En het wordt nog specialer want we zijn in dezelfde week uitgerekend (maar 1 dag verschil). We verwachten onze kleintjes eind november. Zo bijzonder.

Hoe ik het ontdekte?
Het heeft bij mij lang geduurd (bij Annika gelukkig niet), maar het lange wachten wordt beloond. Ik heb vaak gedacht dat ik zwanger was en dan was het toch niet zo. Toen ik met Annika in Lissabon was, wist ik het zeker. Als ik nu niet zwanger ben, dan ken ik mijn lijf echt niet. Ik was extreem moe (moest echt een middagdutje doen en dat doe ik normaal nooit) en had geen zin in koffie (vrij opvallend voor een coffeelover als ik). Voorzichtig sprak ik het uit naar Annika en zij dacht dat het bij haar niet raak was want zij voelde niks.

De boyfriend was niet bereikbaar
Maurits en Chris (Annika haar vriend) waren samen op wintersport. En Maurits had van tevoren al voorspeld dat het dan in deze periode vast raak moest zijn. Waaarop ik al grappend zei dat ik hem dan waarschijnlijk niet kon bereiken (dat gebeurt namelijk nogal vaak). En dat was ook zo. Eenmaal thuis uit het vliegtuig ben ik naar de winkel gerend om een test te halen. En die was positief. OMG. En toen probeerde ik Maurits te bellen, maar die stond ergens boven op een berg. Aangezien ik het nieuws niet voor me kon houden, was Annika de eerste die het hoorde. Uiteindelijk kreeg ik Mau te pakken en was hij net als ik dolgelukkig. In de tussentijd kreeg ik herhaalde oproepen van Annika en een bericht dat ik haar moest bellen. Wat bleek? zij had  ook een test gedaan en was ook zwanger. Hoe bijzonder is dit? Maurits en Chris hebben een mooi feestje gevierd die avond.

Tell the parents
Van tevoren had ik allemaal creatieve ideeën bedacht om het aan mijn ouders te vertellen. Maar daar zat ik toen, alleen op de bank met een enorme berg adrenaline in mijn lijf. Dat gold ook voor Annika, dus we besloten we om meteen maar naar onze ouders te rijden. En die waren zo gelukkig. Ze snapten het eerst niet: “Krijg je een tweeling?” Gelukkig kwam Mau een paar dagen later ook thuis en kon ik het ook eindelijk met hem delen.

baby announcement

Hoe voelen we ons?
Afgezien van wat vermoeidheid voelt Annika zich gelukkig heel goed. Ik helaas wat minder. Ik ben migraine patiënt en mag mijn medicatie nu niet gebruiken. En dat zorgt voor dagenlange migraines. En daarnaast ben ik ook moe en misselijk. Ik heb dus een klein probleempje. En dat is een aversie tegen eten, ik krijg geen hap door mijn keel. Niet handig voor een foodie. Ik heb alle food accounts al van Facebook verwijderd. Ik kan geen eten zien (vooral geen vis en eieren) en heb nergens zin in. Annika zat in een patat fase en die wilde alleen maar patat en kroketten eten (vandaar die friettest). Dat is bij haar inmiddels over. Bij mij blijft het vooral bij broodjes kaas en tosti’s. Dagen achter elkaar heb ik alleen maar broodjes kaas gegeten en veel fruit en yoghurt. En eten wat ik vroeger at, AVG’tjes en macaroni van mijn moeder. Zij kookt nu heel vaak voor ons <3. Gelukkig ook wat goede cravings. Voor de rest moest ik het allemaal niet. Hopelijk gaat dat gauw over.

Superfijn dat we dit nieuws nu met jullie kunnen delen. Nu snap je misschien ook waarom we soms wat minder actief zijn op social media en de diary’s wat saaier zijn dan normaal. Uit eten gaan heb ik nu echt geen zin in. Ook de video’s hebben we heel even on hold gezet, maar we hopen snel weer terug te zijn met wat leuke filmpjes.

PS dit wordt geen mommy blog, daarvan zijn er al genoeg leuke online te vinden. Uiteraard delen we wel af en toe een update,  wat kiekjes in de dagboekjes of op social media. Maar voor de rest blijft het vooral food 🙂

Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

 

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in