Menu

Diary Mei #2 Happy Birthday to me

Jeej, it’s my birthday! Vandaag vier ik het gezellig met mijn familie met een lekker taartje. Hopelijk in de tuin 😉 Verder heb ik niet echt plannen voor mijn verjaardag.

De afgelopen twee weken waren vrij rustig, maar toch heb ik een weer leuke dingen beleefd. En eindelijk scheen het zonnetje. Ik hoop dat dit zo blijft. Ik ga komende week een paar daagjes naar Zeeland, op minivakantie. We hebben een strandhuisje geboekt, dus dan zou het leuk zijn als het zonnetje zich laat zien. Maar kijk eerst mee naar de afgelopen twee weken. Enjoy!

diary

Ik had een fotoshoot voor &C magazine. Zo leuk en ook altijd wel een beetje spannend. Ik sta toch liever achter de camera dan er voor. Hier ga ik in de make-up. Het resultaat is erg geslaagd, al zeg ik het zelf. Ik herkende mezelf bijna niet meer op de foto. Ik ben benieuwd of jullie mij zullen herkennen. Het is in ieder geval erg mooi geworden. Het was een gezellige ochtend met een superleuk team. Ik weet nog niet in welk nummer ik verschijn, maar dat zal ik met jullie delen zodra ik het weet.

diary

En daar was hij dan eindelijk, de eerste bbq van het jaar. Annika en Chris hadden ons en onze ouders uitgenodigd om gezellig te komen barbecuen. Ik ben dol op barbecuen en daarom altijd weer blij als de lente aanbreekt.

diary

Ook Annika genoot van het lekkere weer. Het voordeel van ons werk is dat je bij mooi weer gewoon in de tuin kan werken. Afgelopen week braken de tropische temperaturen aan en wat is er dan fijner dan in de tuin te kunnen werken?

diary

We ontvingen ook weer leuke foodpost. Met onder andere deze twee toffe boeken. Oogst van Marleen van Es en het Pindakaas kookboek van Saskia Lelieveld en Marije Sietsma. Reviews van deze boeken volgen snel, dus hou de blog in de gaten.

diary

En dit pakketje van INSTOCK kwam binnen. De granola is gemaakt van gered bierbostel. Dit is een restproduct wat overblijft na het brouwen van bier. Zo gaat er niets verloren en is er geen sprake van voedselverspilling. De granola bestaat uit bierbostel. havervlokken, knapperige zaden en putten, amandel, kaneel en zoete honing. Het Pieper biertje is gemaakt van geredde aardappels. Dit zijn aardappels die normaliter weggegooid worden in verband met overproductie of schoonheidsfoutjes. Het biertje is onder andere verkijgbaar bij de Albert Heijn en de granola in de INSTOCK winkels. Check alle verkooppunten hier.

diary

Ik stond met een leuk interview in de Harry, het WestCord magazine. Zo leuk altijd om terug te lezen. Neem vooral even een kijkje wanneer je in een WestCord hotel bent.

diary

Annika at nog een lekker taartje op de verjaardag van haar zwager! Hmm, ik krijg er meteen trek in als ik dit zie.

De komende twee weken worden leuk. We gaan weer aan de slag met lekkere recepten natuurlijk. En op 2 juni zijn we te vinden in de Philips Healthy Drinks pop up kitchen op Utrecht Centraal. Ook komen er weer leuke foodfestivals aan zoals Taste of Amsterdam. Daar gaan we vast ook even een kijkje nemen. Kortom, genoeg leuke dingen in het vooruitzicht.

Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

20 reacties

 • Franciska
  28 mei 2017 om 14:06

  Hey Pauline, Ik ben een weekje vrij geweest en heb geen blogs gelezen. Maar alsnog gefeliciteerd met je verjaardag. Wat een mooie dag om jarig te zijn want ik was ook jarig :) En we hadden een extra cadeautje omdat het mooi weer was. Je weet zelf ook dat wij het niet altijd treffen met het weer op onze verjaardag. Ik hoop dat je een leuke dag hebt gehad.

 • Pauline
  23 mei 2017 om 10:31

  Dankjewel Ada.

 • Pauline
  23 mei 2017 om 10:31

  Dankjewel Riet.

 • Pauline
  23 mei 2017 om 10:31

  Thanks :)

 • Pauline
  23 mei 2017 om 10:31

  Dankjewel.

 • Pauline
  23 mei 2017 om 10:31

  Merci merci :)

 • Pauline
  23 mei 2017 om 10:30

  Dankjewel.

 • Pauline
  23 mei 2017 om 10:30

  Dankjewel.

 • Pauline
  23 mei 2017 om 10:28

  Dankjewel wat lief.

 • Pauline
  23 mei 2017 om 10:25

  Dankjewel :)

 • Dini
  23 mei 2017 om 08:08

  Van Harte Gefeliciteerd met je Verjaardag!

 • Anneke van Ruiten
  22 mei 2017 om 14:59

  Gefeliciteerd met je verjaardag, een hele fijne dag toegewenst. Ik geniet van je mailtjes en maak af en toe wat lekkers voor mezelf, dank je wel voor het schrijven.

 • kristy
  22 mei 2017 om 13:48

  Gefeliciteerd (:

 • Ria
  22 mei 2017 om 11:43

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag Een gezellige dag

 • Marian
  22 mei 2017 om 10:43

  Hoi Pauline, van harte gefeliciteerd ? Maak er een heel fijne dag van , het weer? zit in ieder geval mee??☕️?

 • Shevan
  22 mei 2017 om 10:41

  Van harte gefeliciteerd! Geniet van deze mooie dag met het lekkere zonnetje = )

 • Gea Middel
  22 mei 2017 om 10:23

  Van harte gefeliciteerd maak er een mooie dag van????

 • Marian
  22 mei 2017 om 10:16

  Proficiat, geniet van je dag !! Het zonnetje schijnt Heerlijk om jarig te zijn

 • Riet
  22 mei 2017 om 10:14

  van hartelijk gefeliciteerd en geniet van dit mooie zonnige warme dag.....

 • Ada Harskamp
  22 mei 2017 om 08:16

  van harte gefeliciteerd maak er maar een geweldige dag van het weer zit je alvast mee warme groet

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.

Bestel nu ons jubileummagazine FEEST