Diary April #1

Genieten jullie ook zo van de lente? Het is echt mijn favo seizoen bij uitstek. Die eerste zonnestralen maken mij altijd zo blij. Ik krijg dan ook meteen zin om leuke dingen te doen. En dat heb ik gedaan. Kijk je mee?

meneer frans

Ik ging even lunchen met Maurits bij Meneer Frans. Zo’n leuk plekje en ik was er al veel te lang niet geweest. Ik had een tosti met brie en appel. Ik zit echt in een enorme brie-fase. Eet het het liefst iedere dag.

meneer frans

Maurits had een broodje kip met spek, avocado en truffelmayo. Ook even geproefd en die was ook lekker.

meneer frans

Omdat de eigenaresse mij herkende kreeg ik taart mee voor thuis. Zo lief. En lekker ook vooral. De appelcake met karamelsaus was mijn favo.

feel good Food

Bij Dille & Kamille spotte ik mijn boek. Uiteraard heb ik gezorgd voor een mooi plekje vooraan. Er is toch iemand die de merchandise moet doen.

En uiteraard ging ik niet met lege handen naar huis…
greenhouse festival

Mijn vriendinnetje organiseerde vanuit Let it Grow het Greenhouse festival. Dit was echt te gek. In het Transformatorhuis waren diverse groene start ups te zien, zoals Wildernis, de winkel als het om stadstuinieren gaat. En grown, een apparaat waarmee je perfect kiemplantjes kunt kweken.

Beetje onscherp, maar wel heel blij.
Er was ook Sunday Market, dus daar nam ik natuurlijk ook een kijkje. Vind ik altijd leuk.
poffertjesEr was zoveel lekkers, maar ik koos voor poffertjes. Die had ik al zo lang niet meer gegeten. Yum!
Het eerste terrasje van het jaar was ook weer een feit. Ik zit graag bij Brinkmann in Haarlem. Je zit daar altijd in de zon en de bediening is echt superfijn.

keramiek kantoor

Hoe mooi is dit servies van het Keramiek Kantoor? Karen maakt alles zelf en wij zijn helemaal verliefd op de kleuren en materialen. We ontdekten het op het Coffeefestival en kregen van haar dit mooie setje voor onze food foto’s.

fish tales

Onze vriend Bart van Fish Tales heeft ook weer leuk nieuws. Niet alleen heeft hij van zijn website een prachtig online vis magazine gemaakt, maar er is meer. Hij heeft ook een nieuw product gelanceerd en dat zijn deze prachtige blikjes met sardines.  Het artwork komt van een ontwerpwedstrijd die Fish Tales deed samen met Queens of Sardines. De blikjes zijn te koop bij AH vanaf €1,89. Superleuk!

De komende week wordt leuk, we gaan eindelijk weer eens koken. Deze week gaan we jullie verblijden met heel veel Paasrecepten, want zondag is het alweer zo ver. Ik heb nu al zin in de Paasbrunch.

Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

Pasen: Soufflé met gerookte zalm
Matcha latte
Bewaar
9 Comments
 • Buffet

  18 april 2017 at 15:18 Beantwoorden

  Van mij mag de zomer nu echt komen hoor. Kunnen alle heerlijke gerechten weer gemaakt worden. Ik kijk uit zoals ieder jaar weer uit naar je recepten!

  ps de poffertjes zien er heerlijk uit!

 • Daniëlle

  12 april 2017 at 15:34 Beantwoorden

  Dat servies is inderdaad echt prachtig!

 • Esmee

  11 april 2017 at 09:12 Beantwoorden

  Wat een tof design voor de fish tales blikjes en wat tof, gratis taart…! Dat Greenhouse Festival klinkt heel tof, mooie foto sowieso!

  Ik zag zaterdag nog de uitpaulineskeuken auto langsrijden in Overveen… Meteen enthousiast mijn vriend aangetikt – Zagen jullie toevallig nog een iets te vrolijk wijzende gek met een ijsje? 🙂

 • Eline

  10 april 2017 at 17:00 Beantwoorden

  Oeh die taartjes zien er echt super lekker uit! Ik kan zo genieten van een lekker stukje gebak op zijn tijd, zeker als ze er zo uit zien als die.

 • Britt

  10 april 2017 at 14:06 Beantwoorden

  Ik ben heel benieuwd naar alle paasrecepten! Ik kan niet wachten tot de heerlijke dingen. Ziet eruit als een lekker weekje, leuk om je boek zo te zien liggen!

 • Richelle | Pinkavocado

  10 april 2017 at 11:24 Beantwoorden

  Ik ga een kijkje nemen bij Wildernis voor planten voor het nieuwe huis! I love to support a start up en de spullen zien er heel gaaf uit :)! x

 • jonna@burgertrutjes

  10 april 2017 at 10:47 Beantwoorden

  Ik ben verliefd op het servies <3! Super mooi!

Plaats een reactie