Diary April #1

Genieten jullie ook zo van de lente? Het is echt mijn favo seizoen bij uitstek. Die eerste zonnestralen maken mij altijd zo blij. Ik krijg dan ook meteen zin om leuke dingen te doen. En dat heb ik gedaan. Kijk je mee?

meneer frans

Ik ging even lunchen met Maurits bij Meneer Frans. Zo’n leuk plekje en ik was er al veel te lang niet geweest. Ik had een tosti met brie en appel. Ik zit echt in een enorme brie-fase. Eet het het liefst iedere dag.

meneer frans

Maurits had een broodje kip met spek, avocado en truffelmayo. Ook even geproefd en die was ook lekker.

meneer frans

Omdat de eigenaresse mij herkende kreeg ik taart mee voor thuis. Zo lief. En lekker ook vooral. De appelcake met karamelsaus was mijn favo.

feel good Food

Bij Dille & Kamille spotte ik mijn boek. Uiteraard heb ik gezorgd voor een mooi plekje vooraan. Er is toch iemand die de merchandise moet doen.

En uiteraard ging ik niet met lege handen naar huis…
greenhouse festival

Mijn vriendinnetje organiseerde vanuit Let it Grow het Greenhouse festival. Dit was echt te gek. In het Transformatorhuis waren diverse groene start ups te zien, zoals Wildernis, de winkel als het om stadstuinieren gaat. En grown, een apparaat waarmee je perfect kiemplantjes kunt kweken.

Beetje onscherp, maar wel heel blij.

Er was ook Sunday Market, dus daar nam ik natuurlijk ook een kijkje. Vind ik altijd leuk.
poffertjes

Er was zoveel lekkers, maar ik koos voor poffertjes. Die had ik al zo lang niet meer gegeten. Yum!

Het eerste terrasje van het jaar was ook weer een feit. Ik zit graag bij Brinkmann in Haarlem. Je zit daar altijd in de zon en de bediening is echt superfijn.

keramiek kantoor

Hoe mooi is dit servies van het Keramiek Kantoor? Karen maakt alles zelf en wij zijn helemaal verliefd op de kleuren en materialen. We ontdekten het op het Coffeefestival en kregen van haar dit mooie setje voor onze food foto’s.

fish tales

Onze vriend Bart van Fish Tales heeft ook weer leuk nieuws. Niet alleen heeft hij van zijn website een prachtig online vis magazine gemaakt, maar er is meer. Hij heeft ook een nieuw product gelanceerd en dat zijn deze prachtige blikjes met sardines.  Het artwork komt van een ontwerpwedstrijd die Fish Tales deed samen met Queens of Sardines. De blikjes zijn te koop bij AH vanaf €1,89. Superleuk!

De komende week wordt leuk, we gaan eindelijk weer eens koken. Deze week gaan we jullie verblijden met heel veel Paasrecepten, want zondag is het alweer zo ver. Ik heb nu al zin in de Paasbrunch.

 

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in