meneer frans

Hotspot: Meneer Frans Haarlem

Haarlem is weer een hotspot rijker: Meneer Frans! Deze meneer is wel lastig te vinden, je moet echt weten waar het zit om hier terecht te komen. Hij zit namelijk verscholen achter een meubelzaak aan de Gedempte Oude Gracht. Ik ging laatst met Pauline hier lunchen en we waren meteen hooked.

Meneer Frans

Meneer Frans

De inrichting is hip en gezellig. Het personeel is vriendelijk. De menukaart is divers en origineel. En er is een hele leuke binnentuin waar je in de zomer lekker kan relaxen. Kortom: een hotspot!

Meneer Frans

Meneer FransOp het menu staat onder andere een quinoa salade, verschillende soorten flammkuchen, een groentenquiche, diverse shakes en smoothies en lekkere borrelhappen.

2015-01-30 13.45.51

Meneer FransIk ging zelf voor de flammkuchen met geitenkaas. Pauline nam de Caesar salade. Beiden waren erg lekker. Ik kon moeilijk kiezen, want er staat zoveel lekkers op de kaart. De gefrituurde geitenkaaspakketjes lijken me ook erg fijn.

Meneer FransEn ook Pauline had moeite met kiezen 😉

Meneer FransEn we sluiten natuurlijk af met een koffie.

Meneer Frans

Bij Meneer Frans kan je terecht voor je ontbijt of lunch, of een afternoon snack. Ze bieden geen diner aan. Het is een perfecte plek om even neer te ploffen. Na het shoppen kan je even bijkomen met een lekkere lunch of koffie. Het zit namelijk midden in het centrum van Haarlem, achter de woonwinkel Van Duivenboden. Ik zou de hotspot bijna niet met jullie willen delen, omdat dit een heerlijk (nu nog onontdekt) plekje is in de zomer. Maar ik doe het toch, want ik wil jullie deze leuke plek in Haarlem niet ontnemen.

Hotspot

Meneer Frans

Openingstijden

Dinsdag t/m woensdag van 09:30 tot 18:00

Donderdag van 09:30 tot 18:00

Vrijdag van 09:30 tot 18:00

Zaterdag van 10:00 – 17:00

Zondag van 12:00 tot 17:00

Waar

Gedempte Oude Gracht 90-92 Haarlem

WWW

Meneer Frans

 

Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.

Wat vind jij van dit recept?

0 (0 stemmen)
Annika"

Geschreven door:

Annika

Annika maakt alle foodfoto’s en verzorgt de styling. Maar eigenlijk is ze gewoon de rechterhand van Pauline. Ze denkt mee, werkt aan grote projecten, beheert de website en app en is in alles betrokken. Annika is dol op mooie plekken, houdt van reizen, lekker eten en hippe koffietentjes.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in