Menu

Diary Maart #1

Als jullie dit lezen zit ik in het vliegtuig van Lissabon naar Amsterdam. Ik was er even een paar dagen tussenuit  met Annika. Onze mannen zijn een week op wintersport en wij dachten wat zij kunnen, kunnen wij ook. Alleen houden wij meer van zonnige terrasjes en lekker eten. En dat is gelukt zoals je waarschijnlijk op Instagram hebt kunnen zien.

Er komt nog een uitgebreid foto verslag online, maar eerst even een terugblikje op de afgelopen twee weken. Waarin ik heel veel heb gedaan, maar heel weinig foto’s heb gemaakt. Ik merk dat ik vaker wat op instastories zet en minder vaak een echte foto maak. Maar toch kan ik wel de highlights met jullie delen.

pauline

Ik was met Maurits in Barcelona. Dat verslag hebben jullie hier al kunnen lezen. Het was heerlijk.
baut paradijsHet was “werktechnisch” een tijdje wat rustiger. Dat is prima want dan heb ik meer tijd voor leuke afspraken. Ik ging lunchen met mijn favoriete PR mensen Niels en Ianna bij Baut Paradijs. Ik had een uiensoepje. Lekker. Als ik een resto zou beginnen zou ik alleen wel voor instaproof tafeltjes zorgen haha.
barrica food en wine

Met een vriendinnetje ging ik eten bij Barrica Food en Wine. Shared dining. Ik hou er nog steeds van. We aten heerlijke vongole, pimientos de padron, brood met aioli en melanzane. En de meest lekkere truffel pecorino kaas ever. Als toetje had ik een mega affogato (de kleine glazen waren op) en dus ging ik rollend naar huis. Grappig detail, ik was helemaal in shock omdat ik dacht dat mijn auto weggesleept was. Bleek dat ik de verkeerde straat ingelopen was. Dom…
choveIk ging naar de Trademart in Utrecht waar ik Laura van Chove weer ontmoette. Zij maakte heerlijke chocolade volgens Grieks recept. So good.

pauline

New hair. Annika en ik laten ons altijd knippen bij Knippen duss. Dit is een leuke salon in een tuinhuisje in Haarlem. Ja echt. Binnenkort opent Femke een hele grote salon en wij kunnen niet wachten. Ik vind het altijd leuk om met ondernemers te praten. Zo inspirerend.

uit-paulines-keuken-app

En toen was daar het grote nieuws. De lancering van onze eigen Uit Pauline’s Keuken app. Downloaden is gratis en kan in de Apple en Google Play store. We zijn intens blij met de app. Heb jij hem al gedownload?

tonys-chocolonely

En als je de app gedownload hebt, deel dan gelijk een leuke en creatieve foto van de app op social media met de #uitpaulineskeukenapp  Wij kiezen de leukste foto uit en diegene wint onze 10 favo chocoladerepen van Tony’s Chocolonely. Meedoen kan tot 16 maart. Yes! Die wil jij toch ook in je kast hebben liggen?

annika

Daarna gingen Annika en ik speeddaten met leuke merken. Meet the foodies heette het event. Georganiseerd door ons agency bureau Hello Sparle/ Adfactor. Ik vond het onwijs leuk om ideeën te bespreken met klanten.
uit paulines keuken kookboekEn natuurlijk hadden we ons boek meegenomen ter inspiratie.

coffeefestival amsterdam

Vrijdag gingen wij naar het Amsterdam Coffee Festival. De allereerste keer dat het in Nederland georganiseerd werd, was ik er ook bij. Als coffeelover mag je dit natuurlijk niet missen, Het was nu in de Westergas. Erg leuk en inspirerend.

moyeeIk heb heel veel koffie geproefd (stuiterend naar huis). Met melk zonder melk en cold brewed. In Australië zag ik het vorig jaar al overal op de kaart staan. Maar ik denk dat je deze zomer op ieder terras in Amsterdam ook cold brew coffee kan bestellen. Ik zou het in ieder geval wel bestellen.

Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

 

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

15 reacties

 • Annika
  22 maart 2017 om 09:17

  Ah wat leuk om te horen!

 • Simone Van Eijden van de Pol
  21 maart 2017 om 18:49

  Heb de app gedownload. Wat vind ik hem top. En gen natuurlijk ook he kookboek. Ga sparen voor de andere. ??

 • Pauline
  16 maart 2017 om 18:13

  Dankjewel :)

 • Daniëlle
  16 maart 2017 om 15:49

  Leuke foto's! Ik vind je haar echt leuk geknipt Pauline!

 • Annika
  15 maart 2017 om 10:00

  Wat leuk om te horen!

 • Annika
  15 maart 2017 om 10:00

  Ah wat leuk om te horen!

 • Annika
  15 maart 2017 om 09:55

  Wat leuk om te horen!

 • Annika
  15 maart 2017 om 09:54

  Barcelona is ook superleuk, op de site staan meerdere verslagjes :)

 • [email protected]
  14 maart 2017 om 21:11

  Lissabon staat nog op mijn wishlist. De app is super fijn!

 • Britt
  14 maart 2017 om 20:46

  Wat een leuke diary met heerlijke dingen weer!

 • lisette0405
  14 maart 2017 om 20:25

  Wat een geweldige app! De vorige versie gebruikte ik ook vaak, maar deze is echt supermooi.

 • Yvonne
  14 maart 2017 om 19:31

  Ik heb je kookboek al maar dit is zo handig toppie ben blij

 • Jorienkenl
  14 maart 2017 om 13:25

  JA, Ik heb je app al gedownload! Echt Top! ziet er super stylish uit!!

 • Margot
  14 maart 2017 om 08:37

  Grot gelijk dat jullie er ook tussenuit gingen! ;-)

 • Malou | Blonde Blossom
  14 maart 2017 om 08:09

  O wat heerlijk om naar Lissabon te gaan! Ik ga deze zomer hopelijk naar Barcelona, ik kan niet wachten. Wat ontzettend tof dat je nu een app hebt! Die vongole zien er overheerlijk uit. Malou x

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.