uit-paulines-keuken-app

Diary Maart #1

Als jullie dit lezen zit ik in het vliegtuig van Lissabon naar Amsterdam. Ik was er even een paar dagen tussenuit  met Annika. Onze mannen zijn een week op wintersport en wij dachten wat zij kunnen, kunnen wij ook. Alleen houden wij meer van zonnige terrasjes en lekker eten. En dat is gelukt zoals je waarschijnlijk op Instagram hebt kunnen zien.

Er komt nog een uitgebreid foto verslag online, maar eerst even een terugblikje op de afgelopen twee weken. Waarin ik heel veel heb gedaan, maar heel weinig foto’s heb gemaakt. Ik merk dat ik vaker wat op instastories zet en minder vaak een echte foto maak. Maar toch kan ik wel de highlights met jullie delen.

pauline

Ik was met Maurits in Barcelona. Dat verslag hebben jullie hier al kunnen lezen. Het was heerlijk.
baut paradijsHet was “werktechnisch” een tijdje wat rustiger. Dat is prima want dan heb ik meer tijd voor leuke afspraken. Ik ging lunchen met mijn favoriete PR mensen Niels en Ianna bij Baut Paradijs. Ik had een uiensoepje. Lekker. Als ik een resto zou beginnen zou ik alleen wel voor instaproof tafeltjes zorgen haha.
barrica food en wine

Met een vriendinnetje ging ik eten bij Barrica Food en Wine. Shared dining. Ik hou er nog steeds van. We aten heerlijke vongole, pimientos de padron, brood met aioli en melanzane. En de meest lekkere truffel pecorino kaas ever. Als toetje had ik een mega affogato (de kleine glazen waren op) en dus ging ik rollend naar huis. Grappig detail, ik was helemaal in shock omdat ik dacht dat mijn auto weggesleept was. Bleek dat ik de verkeerde straat ingelopen was. Dom…
choveIk ging naar de Trademart in Utrecht waar ik Laura van Chove weer ontmoette. Zij maakte heerlijke chocolade volgens Grieks recept. So good.

pauline

New hair. Annika en ik laten ons altijd knippen bij Knippen duss. Dit is een leuke salon in een tuinhuisje in Haarlem. Ja echt. Binnenkort opent Femke een hele grote salon en wij kunnen niet wachten. Ik vind het altijd leuk om met ondernemers te praten. Zo inspirerend.

annika

Daarna gingen Annika en ik speeddaten met leuke merken. Meet the foodies heette het event. Georganiseerd door ons agency bureau Hello Sparle/ Adfactor. Ik vond het onwijs leuk om ideeën te bespreken met klanten.
uit paulines keuken kookboekEn natuurlijk hadden we ons boek meegenomen ter inspiratie.

coffeefestival amsterdam

Vrijdag gingen wij naar het Amsterdam Coffee Festival. De allereerste keer dat het in Nederland georganiseerd werd, was ik er ook bij. Als coffeelover mag je dit natuurlijk niet missen, Het was nu in de Westergas. Erg leuk en inspirerend.

moyeeIk heb heel veel koffie geproefd (stuiterend naar huis). Met melk zonder melk en cold brewed. In Australië zag ik het vorig jaar al overal op de kaart staan. Maar ik denk dat je deze zomer op ieder terras in Amsterdam ook cold brew coffee kan bestellen. Ik zou het in ieder geval wel bestellen.

Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

 

 

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in