Amsterdam Coffee Festival

Amsterdam Coffee Festival

Overgewaaid uit London en nu ook eindelijk in Nederland, het Amsterdam Coffee Festival vond afgelopen weekend voor het eerst plaats in Amsterdam Noord. Alle hipsters verzamelden zich om de wereld achter de koffie beter te leren kennen. Van speciale koffiebranders tot chemexen, van slow coffees tot cups voor de thuisgebruikers, grote merken en upcoming starters, alles was er te vinden. Ik als coffeelover mocht dit natuurlijk niet missen. Ik ging samen met Maurits en later trof ik Kelly en Michelle nog, super gezellig.

Wat een tof festival, met elke stap die ik zette, werd ik meer enthousiast. Er hing een goede vibe, lekker low profile en hoewel ik op de B2B middag aanwezig was, trof ik weinig mannen in pak. Nee, het nieuwe koffie drinken is een way of life die vanuit liefde en passie gestart wordt. Je kon zoveel koffie proeven als je wilde en aan het einde van de middag ging ik strak van de koffie maar met een grote glimlach naar huis.

DSC_0219

DSC_0231

 

Lekker Filterkoffie.

DSC_0227 Yummyness van Dawn Bakery, zij leveren vooral aan koffietentjes en lunchrooms.

DSC_0240

DSC_0199Tosti Madness
DSC_0246

Super lekkere limo’s van Wostok. Niet zoet en heel frisse en aparte smaken zoals dragon & gember en granaatappel & dadel.

DSC_0255

Tia Maria Frappuccino

DSC_0258

De lekkerste raw chocolate die ik ooit geproefd heb. Super romig en zacht, binnenkort op meerdere plekken verkrijgbaar. Via Foodkitchen.

DSC_0271

Prachtig fotomomentje..

DSC_0285

Cookies van For Foodies, die ook de Donny Craves cookies leveren.

DSC_0299

Bij koffie hoort chocola, deze is 100% eerlijk van the chocolate makers.

DSC_0301Een Alpro soja cappuccino.
DSC_03043 maal raden wie de grootste stand had
koffieprocesKijk zo groeit koffie, het begint met een plantje – dan ongeroosterde bonen, waar echt geen geur aan zit en die nog vol vocht zitten – die worden vervolgens geroosterd en dan ontstaat het echte koffie aroma.DSC_0312

Ruikt goed he schat?

DSC_0314

Latte art!

DSC_0321

Niet te missen op ieder festival de Piaggo’s.

DSC_0327

Doorkijkje

DSC_0328

Zonder koffie zou ik… nooit meer wakker worden.

DSC_0329And there was music.

DSC_0335Hi there.DSC_0338

Lovely Packaging.

DSC_0339Make coffee not war!
DSC_0342

De jongens van Bocca, een van mijn favo merken.

DSC_0350

Ik zie je wel hoor, vanuit mijn ooghoek.

DSC_0355

Want a waffle?

DSC_0356Of een worstje met koffie van Brandt&Levie door Baq-FIETS.
DSC_0358

Ja die wil ik wel, lekker!

DSC_0365Put the milk in the koffie.
DSC_0380Love Love Love the Dutch Weed Burger, gemaakt van zeewier, een bron van eiwitten en sojameel.
DSC_0385

Ik kon het weer niet laten en ik had nog precies 1 muntje over..

DSC_0386

Het was te gek, tot volgend jaar?

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in