Diary Februari #2
Zo langzaam als januari ging, zo snel gaat februari. Hebben jullie dat ook? Ik heb dan ook heel veel leuke dingen gedaan (lees veel buiten de deur gegeten), dus dan vliegt de tijd voorbij. Kijk je mee naar mijn dagboekje?
Zelfs Lauren Conrad is fan van onze kersentaart. Ik zag dit toevallig op Pinterest en vond het toch wel heel cool. Volgen jullie mij al op Pinterest? Ik deel er dagelijks food inspiratie.
We hadden een meeting/brainstormsessie bij onze agency Adfactor. En dat was leuk, inspirerend en gezellig.
En omdat we toch in de buurt waren konden we een bezoekje aan het Kroketloket niet overslaan. Zo lekker. Ik had een pulled pork kroket en Annika een garnalenkroketje met truffelmayonaise. Aanrader als je in Den Haag bent.
En we gingen even op bezoek bij Hug the Tea. Deze dames zijn gespecialiseerd in Matcha thee. Annika vertelt jullie er binnenkort alles over.
Superleuk! Ik stond met 4 pagina’s in de Grazia. Met een uitgebreid interview over mijn nieuwe boek en een paar recepten.
Ik ging met Maurits eten bij Buitenplaats de Plantage in Vogelenzang. Hier kom ik in de zomer heel vaak.
Dit was de eerste keer in de winter en dat heb ik geweten. Het was er steenkoud. Dus we hebben ons voorgerecht bij de open haard gegeten. Wat wel heel gezellig was, maar niet zo praktisch.
Gelukkig maakte het eten veel goed. Ik at heerlijke steamed buns met eend en daarna paddenstoelen risotto met tongschar.
We gingen weer eens lunchen bij Tante Sientje. Dat zit bij ons op de hoek. Ik at weer eens een broodje tonijnsalade.
Annika en ik hadden een leuke afspraak bij By Lima. En als je er dan toch bent, pak je meteen even de lunch mee.
Het was echt de maand van buiten de deur lunchen. Mau en ik gingen even naar Schoorl voor de L’etoile conceptstore. Een superleuk winkeltje met allemaal hebbedingetjes. Er komt binnenkort ook een vestiging in Bergen. Nice. We lunchten bij Zilte zoen. Ik had een vegan sandwich met hummus en gegrilde groente en Maurits had een broodje zalm.
Annika was door het Intercontinental Amstel Amsterdam hotel uitgenodigd voor een afternoon tea. De afternoon tea bestond uit 4!! gangen, allemaal geserveerd met superlekkere theetjes. De eerste gang was een amuse, een mini sandwich met kwartelei en fenegriek en gekonfijte zalm op roggebrood met crème fraiche en dille. De tweede gang bestond uit allerlei lekkere sandwiches. Deze werden op een leuke manier gepresenteerd, namelijk in een groot uitgehold brood. De sandwiches waren belegd met vitello tonnato, rosbief, gerookte zalm en eiersalade.
De derde gang was een warme gang, heel fijn! Er werd een mini Wagyu burger geserveerd met daarbij een kreeftkroketje. En tot slot kwam de zoetigheid op tafel te staan. Een grote etagere gevuld met allemaal lekkers. Bijna teveel om op te krijgen, maar het één is nog lekkerder dan het ander. Op de etagere stonden lekkere zoete scones, een macaron van kaneelkussentjes, een perencompote met perenchutney, walnotencake, een stroopwafel met sinaasappel en kardemom, een mini chocoladetaartje en nog veel meer.
De high tea bij het Amstel hotel is absoluut een aanrader. Je wordt heerlijk in de watten gelegd en de bediening legt uitgebreid uit welke thee er geserveerd wordt. De locatie is top, met uitzicht op de Amstel. Ik denk dat het ook superleuk is om deze high tea cadeau te geven aan iemand, voor een speciale gelegenheid of om iemand even lekker in het zonnetje te zetten.
Het is qua werk (samenwerkingen) nog steeds vrij rustig, dus we zijn vooral veel bezig met leuke content maken. Oh en binnenkort delen we ons secret project. Op Instagram had ik al een update geplaatst. Donderdag ga ik eten met mijn foodie vriendinnen en vrijdag ga ik waarschijnlijk een weekendje weg. Maar de bestemming is nog onbekend 🙂
Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?
Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.
Gratis ebook ontvangen?
Maak een GRATIS account aan en maak gebruik van leuke functies:
- Download gratis ebooks
- Bewaar je favoriete recepten
- Voeg je recepten toe aan collecties
- Maak een weekmenu
- Stel je persoonlijke voorkeuren in