Diary December #2
Ligt het aan mij of gaat de tijd ineens heel snel? Wauw het is gewoon al bijna kerst. Ik vind dit echt de leukste tijd van het jaar. Ok het is druk, maar alles wat ik mag doen is zo leuk. Iedere dag feestelijke recepten op tafel en allemaal leuke uitjes. Ik houd ervan. Voorgaande jaren werkte ik vaak al flink vooruit en dat is mij dit jaar niet gelukt. Maar gelukkig is Annika daar to the rescue en samen hebben we toch heel veel inspiratie voor jullie online gezet.
Tussen kerst en oud en nieuw houden wij ook even vakantie. Ik blijf lekker in Haarlem en Annika gaat naar Berlijn. De foto’s daarvan delen we in het eerste dagboek van het nieuwe jaar. Maar nu eerst een terugblik op de afgelopen 2 weken.
Annika was bij een van de leukste bloggerevents van het jaar: Giftsuite van Friends of the Brands. Dit vond plaats in hotel The Grand in Amsterdam. Merken kunnen zich tijdens dit event presenteren aan bloggers en influencers. Daarnaast is ieder event gekoppeld aan een goed doel. Dit keer was dit Dance for Life, een stichting die zich o.a. inzet voor een wereld zonder Aids.
Heb jij ooit zoveel Tony’s repen bij elkaar gezien? Samen met Annika en de 5 gelukkige winnaars van mijn jubileum actie gingen we zelf onze eigen custom made Tony’s reep maken. En dat was onwijs leuk. Gelukkig ging de cameraman mee en hebben we alles vastgelegd. De video komt op 2e kerstdag online. Houd mijn YouTube kanaal dus in de gaten.
Smaakmaakster Eva had speciaal voor mij een bananabread reep gemaakt. Ze had de chocolade gevuld met stukjes bananabread en stukjes dadel. Helaas exclusief voor mij gemaakt. En dus is hij nergens verkrijgbaar. Maar vertrouw maar op mijn woord dat hij goddelijk was.
Samen met Annika ging ik naar het Allerhande kerstfestival. Waar ik een masterclass Moelleux au chocolat maken gaf.
En de kerstman wilde ook met mij op de foto.
Ik ging samen met Maurits naar een mini kerstmarkt bij Buitenplaats de Plantage. Verzorgt door Indie Brands. Ik vind zulke kleinschalige evenementjes altijd heel fijn.
En daar kon je marshmallows roosteren boven een haardvuurtje. Hoe cosy?
Als je bij mij komt werken, mag je ook cursussen volgen. En wel hele leuke. Annika volgde een workshop fotografie en styling bij Simone en Alexandra. Simone kon er helaas zelf niet bij zijn. Maar gelukkig was er een goede vervanger. Hoe mooi is deze foto?
Nadat hij 4 dagen kaal in de woonkamer had gestaan (we hadden het te druk) vond ik het tijd om de boom op te tuigen.
En ik stond vooral veel in de keuken om te koken. Heerlijk! Al ben ik nu wel even uitgekookt. Heb ik ieder jaar, kerst moet nog beginnen en madam heeft al zoveel gekookt dat ze er wel even klaar mee is. Meestal maak ik dan toch weer van alles, want na een paar dagen niks doen, begint het toch weer te kriebelen.
Ik was even op de #puremarkt in Amsterdam en ging met een buik vol empanada’s en dumplings weer naar huis.
Tot en met donderdag zetten we de laatste puntjes op de i. En zorgen we dat alle feestinspiratie (want ook voor Oud en Nieuw (hallo oliebollen) hebben we nog het een en ander in petto) voor jullie klaarstaat. En dan is het ook voor ons tijd om even vakantie te houden. Maar onze updates op Instagram en Snapchat (paulineskeuken) gaan natuurlijk wel gewoon door.
Vanuit hier wensen wij jullie alvast hele fijne kerstdagen. Geniet er lekker van en deel jullie creaties vooral op Instagram. Vind ik altijd superleuk om te zien.
Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes.
Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.
Gratis ebook ontvangen?
Maak een GRATIS account aan en maak gebruik van leuke functies:
- Download gratis ebooks
- Bewaar je favoriete recepten
- Voeg je recepten toe aan collecties
- Maak een weekmenu
- Stel je persoonlijke voorkeuren in