Donna Hay Lenteweken + Winactie

Jullie weten inmiddels wel dat ik groot fan ben van Donna Hay. Ik ben dol op haar basic recepten met eenvoudige bereidingen én de fotografie in haar boeken spreekt mij heel erg aan. Lekker clean, fris en licht, precies wat ik met mijn eigen blog ook wil uitdragen. Inmiddels heb ik een aardige verzameling boeken van Donna en ieder keer als er een nieuw boek uitkomt ben ik er als de kippen bij.

Donna Hay Lenteweken
Wil jij ook je verzameling boeken van Donna Hay uitbreiden dan heb ik goed nieuws. Van 1 april t/m 30 juni vinden de Donna Hay Lenteweken plaats in de (online) boekhandels. Al haar kookboeken (m.u.v. The Basics) hebben gedurende deze periode een speciale lenteprijs van € 25,-. i.p.v. €30,-. Dit betekent dat je € 5,- korting krijgt op de aankoop van een Donna Hay kookboek!

Winnen?
En nog leuker, je maakt hier kans op één van de 4 onderstaande boeken van Donna Hay. Maak kans op Fast, Fresh & Simple, Fresh en Light, No time to Cook of Simple Dinners.

donnahayactie

Fast, Fresh & Simple
In dit boek vind je snelle, makkelijke en verse recepten die binnen een half uur op tafel staan. Het boek is opgebouwd uit drie delen: het hoofdstuk fast met hartige en zoete gerechten voor mensen met weinig tijd. In een half uurtje staat er een indrukwekkend gerecht op tafel! het hoofdstuk fresh gaat over het bereiden van klassiekers, zonder het gedoe van lange voorbereidingen.

Fresh & Light 
In Fresh & Light gaat het om balansen, de balans tussen gezond eten en af en toe zondigen. In dit boek maakt Donna veel gebruik van zaden zoals quinoa en lichte groente gerechten en vind je minder koolhydraten en slechte vetten terug. Als je voor 80% gezond eet, mag je best af en toe zondigen, daarom vind je in dit boek ook toetjes en tussendoortjes die wel suiker bevatten. Een goede mix dus en mijn persoonlijke favo.

No Time to Cook
Iedereen heeft tijd om te koken. In dit boek vind je toegankelijke recepten voor iedere dag. Inspirerend, vers en snel, dat is de strekking van dit boek. Ook geeft ze handige tips en tricks voor meal preppen en gerechten die je makkelijk van te voren kunt maken. Ideale voor busy bees die niet iedere dag de tijd hebben om in de keuken te staan.

Simple dinners
De titel zegt het al, dit boek staat boordevol makkelijke maaltijden. Donna laat je zien hoe je met alledaagse ingrediënten een verrukkelijke, eenvoudige maaltijd op tafel kunt zetten. Het uitgangspunt is wat jij nog in de koelkast hebt liggen, het boek is onderverdeeld naar ingrediënten. Een pareltje met prachtige foto’s van William Meppem.

Wat moet je hiervoor doen?

  • Laat in een reactie weten welke titel jij graag wilt winnen.
  • Deel dit bericht op Facebook en Twitter voor een extra winkans.

De winactie sluit aanstaande zondag 6 april om 0.00 en de winnaars krijgen persoonlijk bericht. 

Deze winactie bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.

Wat vind jij van dit recept?

0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in