Fresh en Light

Review Fresh en Light van Donna Hay

Donna Hay is mijn grootste inspiratiebron. Ik hou van haar recepten, haar stijl van koken en de fotografie vind ik ook prachtig. Modern Classics 2 is mijn favoriete bakboek van Donna en Fresh en Light kan ik nu al bestempelen als mijn favoriete kookboek van dit moment.

fresh en light

In Fresh en Light staan meer dan 180 heerlijke recepten voor de perfecte balans. In de inleiding schrijft Donna dat het geen dieetboek is, zij houdt niet van diëten maar weet wel dat een goede balans belangrijk is. Dat is precies hoe ik in het leven sta. Ik hou van lekkers en door mijn hobby moet ik ook opassen met wat ik eet. Ik kies vaker voor groente en eet bijna geen suiker.

fresh en light

In het boek staan lekker recepten gemaakt van verse ingrediënten. Donna gebruikt veel granen zoals quinoa in haar boek, aangevuld met verse groente en eiwitten. Eigenlijk sluit dit boek precies aan bij een groot project waar ik op dit moment mee bezig ben. Het boek is verdeeld in 7 hoofdstukken, ontbijt, lunch & salades, snelle avondmaaltijden, avond maaltijden, snacks en bijgerechten, desserts en tractaties en een basis hoofdstuk waarin diverse smaakmakers uitgelicht worden.

Fresh en Light

Ik ben echt dol op de frisse fotografie gemaakt door William Meppen, waarom heeft die man geen Instagram? De recepten spreken mij erg aan, pannenkoekjes met volkorenmeel, salades met bloemkool, frisse kip gerechten, lekkere frittatas, quinoa burgers, sorbets met agave siroop. Ik word er echt blij van.

De recepten zijn zoals we van Donna gewend zijn niet al te ingewikkeld. De meeste producten kan je tegenwoordig wel bij de supermarkt of anders bij de bio winkel krijgen.

Kortom ik ben fan van Fresh en Light en dit boek krijgt een mooi plekje in mijn boekenkast.

fresh en light donna hay

Titel
Fresh en Light

Auteur
Donna Hay

Uitgeverij
Unieboek Het Spectrum

Bestellen
Prijs € 29,99
bij Bol.com.

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in