PLOG: Mijn tv debuut bij Tijd voor Max
Een wat? Een plog, ook wel photolog genoemd laat een dag zien aan de hand van foto’s. Ploggen is helemaal hip onder bloggers, Brenda heeft er vandaag ook één online staan. Omdat gisteren een hele speciale dag was, besloot ik een plog te maken. Ik was namelijk live te zien op televisie.
In de uitzending bij Tijd voor Max maakte ik mijn healthy bananabread en ik was stik zenuwachtig.
Kijken jullie mee naar mijn dag?
Rise and shine, vandaag is de dag.
Ik begin mijn dag altijd met een bakje kwark met wat (spelt)muesli en een halve banaan.
Even mail wegwerken en comments checken in bed.
De bananen zijn in ieder geval goed rijp.
Ik bakte alvast een bananabread. Stel dat het mis gaat, dan heb ik er in ieder geval eentje achter de hand.
Een poging doen om wat te werken, maar ik kon me maar weinig concentreren. Ik lunchte achter de computer met tomatensoep en speltcrackers met kaas.
De tas met spullen staat klaar.
Nog een lekkere smoothie van frambozen en gaan.
Maurits ging gezellig mee, hij was ook veel in beeld.
Jaaa daar zijn we dan.
Stoer, ik had mijn eigen kleedkamer, tegenover Gerard Joling.
Heerlijk een visagiste die mijn make up en haar doet. Dat wil ik iedere dag wel.
Het resultaat. En de zenuwen gingen maar door.
En daar sta ik dan in de studio. Echt heel leuk om te zien hoe zo’n opname gaat.
’s avonds terug kijken op televisie. Best apart om jezelf terug te zien op televisie. Het was echt een ontzettend leuke ervaring.
En iedereen bij Tijd voor Max, was super aardig. En het leuke is ze vonden het bananabread heel lekker. Binnen no time waren de 2 breads helemaal op.
Dit was mijn dag in foto’s. Vond je het leuk om te zien?
Vanwege een storing is de uitzending helaas niet terug te zien.
Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.
Gratis ebook ontvangen?
Maak een GRATIS account aan en maak gebruik van leuke functies:
- Download gratis ebooks
- Bewaar je favoriete recepten
- Voeg je recepten toe aan collecties
- Maak een weekmenu
- Stel je persoonlijke voorkeuren in