allerhande

Ik sta in de Allerhande!

Ik lees de Allerhande al zolang als ik me kan herinneren. Als kind was ik al dol op het blad en hij lag bij ons vaak wel ergens op de keukentafel. En dat heb ik nog steeds, ik download hem iedere maand op de Ipad, maar het liefst heb ik de papieren versie. Die blader ik lekker door en leg ik op de hoek van de bank, om hem vervolgens nog 10 x door te bladeren.

allerhande

Allerhande bestaat inmiddels al 30 jaar, iets minder lang dan dat ik zelf op deze wereld ben. Voor het jubileum nummer was Allerhande op zoek naar feestelijke taarten en daar wist ik wel raad mee. Feestelijke taarten genoeg op mijn blog, het kiezen was lastiger. Ging ik voor een spectaculaire marsepein taart, een old scool appeltaart of een frisse cheesecake. Uiteindelijk heb ik mijn Charlotte ingestuurd met rood fruit en tot mijn grote blijdschap werd hij uitgekozen door de Allerhande feest commissie, thanks P.

allerhande

Er was alleen wel een klein dingetje, er moest een foto gemaakt worden. En niet alleen van de taart, maar ook van mij! Een professionele foto, met fotograaf, stylist en visagie. En dat is niet zo mijn ding. Nog even gedacht om mijn zus als stand in te sturen, wij lijken op elkaar en zij draait haar hand er niet voor om. Ze staat zelf in Simone haar food fotografie boek, ik bedoel maar te zeggen. Maar ik, waarvan de vakantie foto’s alleen uit eten en kiekjes van Maurits bestaan, vind het nogal een gedoe.

Ik moest draaien, wapperen met mijn haren, blijven lachen en tussentijds mijn buik inhouden en ik kan je vertellen dat was een hele opgave. Na een half uur was ik er wel weer klaar mee en lichtelijk duizelig van al het gedraai. Maar het stond er op! Gelukkig stelde P. mij gerust met het idee dat het een heel klein foto’tje werd. En ach het resultaat, dat mag er zijn, mijn taart staat er heel mooi op!

Charlotte met mango en granaatappel

allerhande

 

allerhande

 

 

Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.

Wat vind jij van dit recept?

0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in