
Komkommer wraps
Wat heerlijk die zonnestralen op mijn bleke snoet! Ik hoop dat het zo blijft, totdat de herfst weer begint! Bij de lente horen lentehapjes! Lichte smakelijke hapjes! De tijd van stamppot is geweest en maakt plaats voor komkommer, tomaten, salades en verse kruiden! Dit recept voor komkommer wraps is een super simpel hapje wat heel snel gemaakt is, maar ik garandeer je dat je er mee scoort! Een succesverhaal dus…
Ingrediënten
Tortilla wraps
Komkommer
Roomkaas (bijv. Philadelphia)
Verse bieslook
Bereidingswijze
Besmeer de wraps rijkelijk met de roomkaas.
Hak de bieslook en strooi dit over de roomkaas.
Maak met een kaasschaaf linten van de komkommer. Je kan het middelste van de komkommer eerst verwijderen, zodat het niet te nat wordt. Ik heb dit niet gedaan en het is toch goed gegaan. Als je de hapjes ver van te voren maakt, raad ik je dit wel aan.
Leg de linten komkommer op de wraps.
Rol ze op, snij ze in stukjes en streek er een leuke prikker in!

Bestel nu!
Lekker makkelijk! Is het antwoord op de vraag: wat eten we vandaag? Met heel veel inspiratie voor het avondeten. Het boek bevat meer dan 100 simpele en snelle recepten voor elke dag. Recepten met max. 10 ingrediënten die je gewoon in de supermarkt kan kopen.
Bekijk hier26 maart 2012
Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vind ik superleuk!
Word gratis MEMBER van Uit Paulines Keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.
Meld je aan