Komkommer wraps
Zin in een lekker makkelijk wrap hapje? Dan moet je deze komkommer wraps even proberen. Je hebt er slechts 4 ingrediënten voor nodig en het is zo gemaakt. Maar wel altijd een succes op feesten en partijen. Ook lekker met gerookte zalm of kipfilet trouwens.
De nieuwste recepten in je inbox?
We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.
Ja, dat wil ik!Ingrediënten voor 15 st.
- 3 medium wraps
- 1 komkommer
- 200 gr roomkaas
- 10 stengels bieslook
Zo maak je het
Maak met een kaasschaaf linten van de komkommer. Leg ze tussen 2 stukjes keukenpapier, zodat het meeste vocht kan verwijderen.
Besmeer de wraps rijkelijk met de roomkaas.
Hak de bieslook en strooi dit over de roomkaas.
Leg de komkommer linten op de wraps. Rol ze op en snijd ze in stukjes. Serveer meteen.
Als je de wraps wat langer wil bewaren verpak ze dan in huishoudfolie en leg ze in de koelkast. Wel heb je de kans dat de komkommer wraps wat vochtig worden.
Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vinden we superleuk!
Word gratis MEMBER van Uit Paulines Keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.
Meld je aan