Menu
DSC_0010-1-710x380.jpg

Lunch Wrap met zalm en roomkaas

Ik ben echt dol op koude wraps met zalm. Deze wrap met zalm en roomkaas is lekker tijdens tijdens de lunch maar je kan het ook in stukjes snijden en bij de borrel serveren. Dat deed ik jaren geleden al en dat vind ik ook nog steeds lekker.

Zalm en roomkaas is echt een verrukkelijke combinatie. Je kan ook kruidenkaas gebruiken, maar ik vind naturel roomkaas lekkerder. Samen met de sla, ui en komkommer heb je een lekker en gezond lunch gerecht. Als je niet van zalm houdt, kan je ook kipfilet nemen, of rosbief. Eigenlijk kan je een wrap vullen met alles wat je lekker vindt.

Ingrediënten voor 1 p.
1 grote wrap
2 plakjes gerookte zalm
2 el roomkaas naturel
1/4 rode ui in ringen
Handjevol rucola
Plakjes komkommer
Reepjes rode paprika
Peper en zout

Zo maak je het
Verdeel de roomkaas over de wrap en smeer het goed uit.

Verdeel de zalm over de roomkaas en bestrooi dit met een beetje peper e zout.

Leg hierop de plakjes komkommer en de paprika.

Verdeel de sla er over en garneer het met rode ui.

Rol de wrap op en snij deze door midden.

wrap met zalm

Geniet van een heerlijke lunch.

Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vind ik superleuk!

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan