Watermeloen cocktail
De nieuwste recepten in je inbox?
We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.
Ja, dat wil ik!Ingrediënten voor 4 personen
- 300 ml grapefruitsap
- 400 ml tonic
- 100 gr watermeloen
- 12 frambozen
- 4 takjes munt
- 6 tl gembersiroop
- 8 tl vlierbloesemsiroop
- 120 ml Gin
- 16-20 ijsblokjes
Zo maak je het
Snijd de watermeloen in mooie blokjes.
Verdeel de ijsblokjes over longdrinkglazen. Leg de blokjes watermeloen en de frambozen er op. Schenk in elk glas een bodempje gembersiroop (1,5 theelepel) en daar op een laagje vlierbloesemsiroop (2 theelepels).
Zet de takjes munt in de glazen en schenk voorzichtig de grapefruitsap, Gin en tonic er bij. Serveer direct. Laat de gin achterwege voor een alcoholvrije variant.
Dit recept bewaren?
Klik op ‘bewaar’ en sla het recept op in je lijst met favorieten.
Maak een GRATIS account aan op Uit Paulines Keuken en geniet van vele extra’s:
- Sla je favoriete recepten op en organiseer ze op je persoonlijke borden;
- Voeg notitie’s toe aan je bewaarde recepten;
- Stel je eigen weekmenu’s samen, afgesteld op jouw smaak;
- Vul je profiel aan met persoonlijke gegevens om content te bekijken die speciaal voor jou is geselecteerd.