Watermeloen cocktail
De nieuwste recepten in je inbox?
We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.
Ja, dat wil ik!Ingrediënten voor 4 personen
- 300 ml grapefruitsap
- 400 ml tonic
- 100 gr watermeloen
- 12 frambozen
- 4 takjes munt
- 6 tl gembersiroop
- 8 tl vlierbloesemsiroop
- 120 ml Gin
- 16-20 ijsblokjes
Zo maak je het
Snijd de watermeloen in mooie blokjes.
Verdeel de ijsblokjes over longdrinkglazen. Leg de blokjes watermeloen en de frambozen er op. Schenk in elk glas een bodempje gembersiroop (1,5 theelepel) en daar op een laagje vlierbloesemsiroop (2 theelepels).
Zet de takjes munt in de glazen en schenk voorzichtig de grapefruitsap, Gin en tonic er bij. Serveer direct. Laat de gin achterwege voor een alcoholvrije variant.
Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vinden we superleuk!
Word gratis MEMBER van Uit Paulines Keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.
Meld je aan