Diary Januari #1
Het eerste dagboekje alweer van 2017. Time flies, als je vakantie hebt. Ik heb er wel weer zin in. Back to business. Ik heb de afgelopen 2 weken vrij weinig gedaan. De kerstdagen heb ik gevierd met familie en oud en nieuw met vrienden. Die week daarna was een recover weekje. Een weekje waarin niks moet, maar alles mag. Dat is best wel eens fijn. Maar ook vrij uitdagend voor iemand die altijd ideetjes heeft. Maar het is gelukt en ik ben er weer. Lekker op volle kracht vooruit. Maar eerst een korte terugblik op de afgelopen 2 weken.
Wat ik vooral heb gedaan, is veel tijd met deze leuke man doorbrengen. Lekker lunchen, films kijken en spelletjes spelen. Ik houd ervan.
Lunchen deden we o.a. bij By Lima. Een van mijn favo plekjes in Haarlem. Lucky us, ze hadden net een nieuwe kaart. Ik nam hartige pannenkoekjes met zoete aardappel en Maurits had Shakshuka. Yum!
Voor Oud en nieuw dook ik natuurlijk de keuken in om oliebollen te bakken. Ik maakte 3 verschillende varianten, waaronder ook weer de cranberry en appel bollen. In totaal maakte ik er 75. Die waren de volgende dag op. Zo gaat dat bij ons in de familie.
Oud en nieuw vierden we thuis met een aantal vrienden. Niets fijners dan huisfeestjes. We gingen eerst gourmetten om daarna 30 seconds te spelen. Annika en ik mogen nooit in 1 team omdat we dan 100% zeker winnen. Nu ging het er ook vrij fanatiek aan toe. Zelfs zo erg dat het ineens al 0.00 was en wij daar 5 minuten later achter kwamen.
En we gingen weer eens naar de bios, naar Soof 2. Superleuke film. In Haarlem heb je rondom de bioscoop een aantal fast casual resto’s zitten. Handig als je naar de film gaat. Ik at deze melanzane bij Woodstone.
En na alle feestdagen doe ik het “snaaitechnisch” ook weer wat rustiger aan. Gewoon normaal eten en niet iedere keer de keuken uitlopen met een koekje, chocola of blokje kaas in mijn mond. Uitdaging wel.
Ik ging even naar de Pijp om te lunchen. We belandden bij FRNZY een leuk Vietnamees streetfood restaurantje. Ik nam de springrolls met hanoi beef en Maurits had een banh mi sandwich met kip. Lekker hoor.
En ik begin het jaar goed met een leuke publicatie in 100%NL magazine. Een interview plus 3 lekkere recepten uit mijn boek. Yes!
Vanaf nu herken je “The UPK gang” meteen. 🙂
Chris was jarig en dat vierden we met appeltaart en kaas. Bye goede voornemens.
Dit was het alweer. Ik heb niet zoveel foto’s gemaakt deze keer. Wel veel instastories trouwens. Deze week ga ik weer lekker aan de slag met nieuwe recepten. Donderdag ga ik een video opnemen met Rutger van Heel Holland Bakt en verder zijn er nog niet heel veel plannen. Hoort een beetje bij januari vind ik. Vinden jullie het ook zo’n saaie maand?
Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?
Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.
Gratis ebook ontvangen?
Maak een GRATIS account aan en maak gebruik van leuke functies:
- Download gratis ebooks
- Bewaar je favoriete recepten
- Voeg je recepten toe aan collecties
- Maak een weekmenu
- Stel je persoonlijke voorkeuren in