frnzy

Diary Januari #1

Het eerste dagboekje alweer van 2017. Time flies, als je vakantie hebt. Ik heb er wel weer zin in. Back to business. Ik heb de afgelopen 2 weken vrij weinig gedaan. De kerstdagen heb ik gevierd met familie en oud en nieuw met vrienden. Die week daarna was een recover weekje. Een weekje waarin niks moet, maar alles mag. Dat is best wel eens fijn. Maar ook vrij uitdagend voor iemand die altijd ideetjes heeft. Maar het is gelukt en ik ben er weer. Lekker op volle kracht vooruit. Maar eerst een korte terugblik op de afgelopen 2 weken.

pauline en maurits

Wat ik vooral heb gedaan, is veel tijd met deze leuke man doorbrengen. Lekker lunchen, films kijken en spelletjes spelen. Ik houd ervan.

by limaLunchen deden we o.a. bij By Lima. Een van mijn favo plekjes in Haarlem. Lucky us, ze hadden net een nieuwe kaart. Ik nam hartige pannenkoekjes met zoete aardappel en Maurits had Shakshuka. Yum!

oliebollen bakken

Voor Oud en nieuw dook ik natuurlijk de keuken in om oliebollen te bakken. Ik maakte 3 verschillende varianten, waaronder ook weer de cranberry en appel bollen. In totaal maakte ik er 75. Die waren de volgende dag op. Zo gaat dat bij ons in de familie.

30 seconds

Oud en nieuw vierden we thuis met een aantal vrienden. Niets fijners dan huisfeestjes. We gingen eerst gourmetten om daarna 30 seconds te spelen. Annika en ik mogen nooit in 1 team omdat we dan 100% zeker winnen. Nu ging het er ook vrij fanatiek aan toe. Zelfs zo erg dat het ineens al 0.00 was en wij daar 5 minuten later achter kwamen.

woodstone haarlem

En we gingen weer eens naar de bios, naar Soof 2. Superleuke film. In Haarlem heb je rondom de bioscoop een aantal fast casual resto’s zitten. Handig als je naar de film gaat. Ik at deze melanzane bij Woodstone.

havermout

En na alle feestdagen doe ik het “snaaitechnisch” ook weer wat rustiger aan. Gewoon normaal eten en niet iedere keer de keuken uitlopen met een koekje, chocola of blokje kaas in mijn mond. Uitdaging wel.

frnzy

Ik ging even naar de Pijp om te lunchen. We belandden bij FRNZY een leuk Vietnamees streetfood restaurantje. Ik nam de springrolls met hanoi beef en Maurits had een banh mi sandwich met kip. Lekker hoor.

100%Nl

En ik begin het jaar goed met een leuke publicatie in 100%NL magazine. Een interview plus 3 lekkere recepten uit mijn boek. Yes!

pauline en annika
Vanaf nu herken je “The UPK gang” meteen. 🙂

kaasplankje
Chris was jarig en dat vierden we met appeltaart en kaas. Bye goede voornemens.

Dit was het alweer. Ik heb niet zoveel foto’s gemaakt deze keer. Wel veel instastories trouwens. Deze week ga ik weer lekker aan de slag met nieuwe recepten. Donderdag ga ik een video opnemen met Rutger van Heel Holland Bakt en verder zijn er nog niet heel veel plannen. Hoort een beetje bij januari vind ik. Vinden jullie het ook zo’n saaie maand?

Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

 

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in