Havermoutpap
Wij houden echt van havermoutpap! Het is super voedzaam en gezond. Havermoutpap maken is ook nog eens heel makkelijk. Dit havermout ontbijt maakten wij met pindakaas, kokos en banaan. Loopt het water al in je mond? Geloof ons deze havermoutpap is echt smullen! Benieuwd naar nog meer havermout recepten? Probeer ook eens de havermoutrepen met aardbeien of havermout pannenkoeken.
De nieuwste recepten in je inbox?
Ja, dat wil ik!De nieuwste recepten in je inbox?
We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.
Ingrediënten voor 1 kom havermout
- 40 gr havermout
- 200 ml (plantaardige) melk
- Halve banaan
- Handje kokosschaafsel
- 1 el pindakaas
Lekker met
- Een handje noten
Scherm aanhouden tijdens het koken
Zo maak je het
Breng de havermout met de melk al roerende aan de kook.
Kook de havermout gaar. De grove havermout heeft wel zeker acht minuten nodig, de fijne versie is in twee minuten wel klaar.
Giet de havermoutpap in een kom.
Snijd een halve banaan in stukjes en verdeel deze over de havermout.
Garneer de havermoutpap met het kokosschaafsel en tot slot een eetlepel pindakaas.
Lekker met nog een handje noten.
Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.
Gratis ebook ontvangen?
Maak een GRATIS account aan en maak gebruik van leuke functies:
- Download gratis ebooks
- Bewaar je favoriete recepten
- Voeg je recepten toe aan collecties
- Maak een weekmenu
- Stel je persoonlijke voorkeuren in