Havermoutpap

Havermoutpap

Wij houden echt van havermoutpap! Het is super voedzaam en gezond. Havermoutpap maken is ook nog eens heel makkelijk. Dit havermout ontbijt maakten wij met pindakaas, kokos en banaan. Loopt het water al in je mond? Geloof ons deze havermoutpap is echt smullen! Benieuwd naar nog meer havermout recepten? Probeer ook eens de havermoutrepen met aardbeien of havermout pannenkoeken.

Havermoutpap

De nieuwste recepten in je inbox?

Ja, dat wil ik!

De nieuwste recepten in je inbox?

We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.

Ingrediënten voor 1 kom havermout

  • 40 gr havermout
  • 200 ml (plantaardige) melk
  • Halve banaan
  • Handje kokosschaafsel
  • 1 el pindakaas

Lekker met

  • Een handje noten
Kookmodus

Scherm aanhouden tijdens het koken

Zo maak je het

  1. Breng de havermout met de melk al roerende aan de kook.

  2. Kook de havermout gaar. De grove havermout heeft wel zeker acht minuten nodig, de fijne versie is in twee minuten wel klaar.

  3. Giet de havermoutpap in een kom.

  4. Snijd een halve banaan in stukjes en verdeel deze over de havermout.

  5. Garneer de havermoutpap met het kokosschaafsel en tot slot een eetlepel pindakaas.

  6. Lekker met nog een handje noten.

Havermoutpap

Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.

Wat vind jij van dit recept?

4.1 (7 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven.
More About Us

Ook leuk:

Gratis ebook ontvangen?

Maak een GRATIS account aan en maak gebruik van leuke functies:

  • Download gratis ebooks
  • Bewaar je favoriete recepten
  • Voeg je recepten toe aan collecties
  • Maak een weekmenu
  • Stel je persoonlijke voorkeuren in
Aanmelden

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in