
Havermoutpap
Wij houden echt van havermoutpap! Het is super voedzaam en gezond. Havermoutpap maken is ook nog eens heel makkelijk. Dit havermout ontbijt maakten wij met pindakaas, kokos en banaan. Loopt het water al in je mond? Geloof ons deze havermoutpap is echt smullen! Benieuwd naar nog meer havermout recepten? Probeer ook eens de havermoutrepen met aardbeien of havermout pannenkoeken.


De lekkerste gourmet recepten
Schrijf je in voor onze (ontzettend leuke) nieuwsbrief en ontvang ons (gratis!) e-book met de lekkerste gourmet-recepten + handige tips en tricks, sausjes & toetjes. Alles voor een onvergetelijke gourmet-avond.
We hebben de recepten en tips voor je op een rijtje gezet in een e-book. Perfect voor de feestdagen of andere gezellige avondjes met vrienden of familie.
ik wil het gratis e-bookIngrediënten voor 1 kom havermout
- 40 gr havermout
- 200 ml (plantaardige) melk
- Halve banaan
- Handje kokosschaafsel
- 1 el pindakaas
Lekker met
- Een handje noten
Zo maak je het
Breng de havermout met de melk al roerende aan de kook.
Kook de havermout gaar. De grove havermout heeft wel zeker acht minuten nodig, de fijne versie is in twee minuten wel klaar.
Giet de havermoutpap in een kom.
Snijd een halve banaan in stukjes en verdeel deze over de havermout.
Garneer de havermoutpap met het kokosschaafsel en tot slot een eetlepel pindakaas.
Lekker met nog een handje noten.

Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vinden we superleuk!
Word gratis MEMBER van Uit Paulines Keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.
Meld je aan