Havermoutpap

Havermoutpap

Wij houden echt van havermoutpap! Het is super voedzaam en gezond. Havermoutpap maken is ook nog eens heel makkelijk. Dit havermout ontbijt maakten wij met pindakaas, kokos en banaan. Loopt het water al in je mond? Geloof ons deze havermoutpap is echt smullen! Benieuwd naar nog meer havermout recepten? Probeer ook eens de havermoutrepen met aardbeien of havermout pannenkoeken.

Havermoutpap

Schrijf je in & win!

December staat in het teken van geven. De hele maand geven wij de leukste, lekkerste en mooiste prijzen weg in onze nieuwsbrief. Van een hotelovernachting tot een parel van een pan, een Airfryer en meer! Je maakt automatisch kans als je je (gratis!) abonneert. Doe je mee?

Ik wil kans maken

Ingrediënten voor 1 kom havermout

  • 40 gr havermout
  • 200 ml (plantaardige) melk
  • Halve banaan
  • Handje kokosschaafsel
  • 1 el pindakaas

Lekker met

  • Een handje noten

Zo maak je het

  1. Breng de havermout met de melk al roerende aan de kook.

  2. Kook de havermout gaar. De grove havermout heeft wel zeker acht minuten nodig, de fijne versie is in twee minuten wel klaar.

  3. Giet de havermoutpap in een kom.

  4. Snijd een halve banaan in stukjes en verdeel deze over de havermout.

  5. Garneer de havermoutpap met het kokosschaafsel en tot slot een eetlepel pindakaas.

  6. Lekker met nog een handje noten.

Havermoutpap

Tags

Basisrecepten Eenpansgerechten Makkelijke recepten Snelle recepten Havermout Hollandse recepten Gezonde recepten Glutenvrije recepten Herfst recepten Lente recepten Winter recepten Zomer recepten Ontbijt

Wat vind jij van dit recept?

3.4 (7 stemmen)

28 februari 2015


Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vind ik superleuk!


Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in