I had a Taste of X-mas
Yes het is kerst! Waarschijnlijk zitten jullie nu lekker aan de kerstbrunch. En staat er iets van mij op tafel? Ben ik wel benieuwd naar. Mocht je even tussen het familiegebeuren uit willen sneaken dan heb ik een paar foto’s voor jullie. Ik heb samen met Sabine en Brenda gekookt tijdens Taste of X-mas, de wintereditie van Taste of Amsterdam. Allemaal onder leiding van Alain Caron.
De foto’s zijn helaas een beetje donker, want de belichting was dramatisch. Maar toch wil ik jullie een impressie geven van deze toffe dag. Wat een super ervaring om te koken voor publiek. We maakten de 3 bereidingen van zalm die je afgelopen zaterdag ook op mijn blog hebt zien staan.
Aan mijn zijde staat Rina, een groot fan van mijn blog. Rina ik vond het super leuk om je te ontmoeten en met je te koken.
En het publiek was awesome. Wat waren het veel mensen. Zat je in het publiek? Laat het dan vooral even weten in de comments.
Verder was Taste of X mas leuk en gezellig. De aankleding was heel leuk gedaan, ik voelde me helemaal kerstig. Er stonden leuke kramen met olijfolie, wijnen en chocolade bikkels. Dit zijn hele lekkere kogels van chocola.
En er kon natuurlijk volop gegeten worden. Pulled Pork kroketjes van Julius (so yum) en mijn old time favo polentafrieten met truffelmayo van Lute. Een aantal foodtrucks met crêpes, flammkuchen en saté. En ook de echt kerstmarkt dingen zoals warme choco, worsten en poffertjes.
In ieder geval hele fijne kerst vandaag. Geniet van al het lekkers en laat mij vooral even weten via social media als je wat lekkers van mijn blog gekookt hebt!
Liefs Pauline en Annika
Maak een GRATIS account aan op Uit Paulines Keuken en geniet van vele extra’s:
- Sla je favoriete recepten op en organiseer ze op je persoonlijke borden;
- Voeg notitie’s toe aan je bewaarde recepten;
- Stel je eigen weekmenu’s samen, afgesteld op jouw smaak;
- Vul je profiel aan met persoonlijke gegevens om content te bekijken die speciaal voor jou is geselecteerd.