taste of christmas

I had a Taste of X-mas

Yes het is kerst! Waarschijnlijk zitten jullie nu lekker aan de kerstbrunch. En staat er iets van mij op tafel? Ben ik wel benieuwd naar. Mocht je even tussen het familiegebeuren uit willen sneaken dan heb ik een paar foto’s voor jullie.  Ik heb samen met Sabine en Brenda gekookt tijdens Taste of X-mas, de wintereditie van Taste of Amsterdam. Allemaal onder leiding van Alain Caron.

taste of christmas taste of christmas

De foto’s zijn helaas een beetje donker, want de belichting was dramatisch. Maar toch wil ik jullie een impressie geven van deze toffe dag. Wat een super ervaring om te koken voor publiek. We maakten de 3 bereidingen van zalm die je afgelopen zaterdag ook op mijn blog hebt zien staan.

taste of christmas
taste of christmas

taste of christmas

Aan mijn zijde staat Rina, een groot fan van mijn blog. Rina ik vond het super leuk om je te ontmoeten en met je te koken.

taste of christmas

En het publiek was awesome. Wat waren het veel mensen. Zat je in het publiek? Laat het dan vooral even weten in de comments.
taste of christmas taste of christmas taste of christmas Verder was Taste of X mas leuk en gezellig. De aankleding was heel leuk gedaan, ik voelde me helemaal kerstig. Er stonden leuke kramen met olijfolie, wijnen en chocolade bikkels. Dit zijn hele lekkere kogels van chocola.

taste of christmas

taste of christmas

En er kon natuurlijk volop gegeten worden. Pulled Pork kroketjes van Julius (so yum) en mijn old time favo polentafrieten met truffelmayo van Lute. Een aantal foodtrucks met crêpes, flammkuchen en saté. En ook de echt kerstmarkt dingen zoals warme choco, worsten en poffertjes.

taste of christmas

In ieder geval hele fijne kerst vandaag. Geniet van al het lekkers en laat mij vooral even weten via social media als je wat lekkers van mijn blog gekookt hebt!

Liefs Pauline en Annika

kerstkaart

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in