Hugo cocktail
Vorig jaar was de Hugo cocktail de hit op ieder terras. Dit zomerse drankje, overgewaaid uit Zuid Tirol is fris en drinkt lekker weg. Het wordt gemaakt van vlierbloesemsiroop, dit kan je in het seizoen zelf maken of gewoon kopen in de supermarkt. Houd je meer van Gin? Bekijk deze cocktail recepten dan eens.
De nieuwste recepten in je inbox?
Ja, dat wil ik!De nieuwste recepten in je inbox?
We verwelkomen je graag in de Uit Paulines Keuken familie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week (helemaal gratis!) de allerlekkerste recepten, kooktips & meer van ons in je inbox.
Ingrediënten voor 1 glas
- 30 ml vlierbloesemsiroop
- 120 ml prosecco
- 30 ml spa rood
- 1 schijfje limoen
- 2 takjes munt
- IJsklontjes
Scherm aanhouden tijdens het koken
Zo maak je het
Neem een groot glas en schenk de vlierbloesemsiroop er in. Voeg de Prosecco en de spa rood, of een ander bruisend water, toe en meng het even door elkaar. Voeg een paar takjes munt en een schijfje limoen toe. Vul het glas verder met ijsklontjes.
Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.
Gratis ebook ontvangen?
Maak een GRATIS account aan en maak gebruik van leuke functies:
- Download gratis ebooks
- Bewaar je favoriete recepten
- Voeg je recepten toe aan collecties
- Maak een weekmenu
- Stel je persoonlijke voorkeuren in