Menu
DSC_1304-710x380.jpg

Cocktail O’clock: zelf hugo maken

Vorig jaar was Hugo de hit op ieder terras. Dit zomerse drankje, overgewaaid uit Zuid Tirol is fris en drinkt lekker weg. Toen ik laatst bij molen De Zandhaas was zag ik vlierbloesemsiroop liggen en laat dat nou net het geheime ingrediënt zijn van deze cocktail.

En ook al is het zó 2013, toch ging ik zelf aan de slag om dit drankje te maken. Wil je echt hipster zijn?, dan drink je Liqor 43, Limonsecco (prosecco met Limoncello) of een Gin Tonic met garnering on the side. En ook alcoholvrije cocktail zijn helemaal van nu, daar ga ik binnenkort mee aan de slag. Maar nu eerst een Hugo, hip of niet, het blijft lekker.

Recept voor 1 Hugo
30 ml vlierbloesemsiroop (recept)
120 ml prosecco
30 ml spa rood
1 schijfje limoen
Takjes Munt
IJsklontjes

Zo maak je het
Neem een groot glas en schenk de vlierbloesemsiroop er in.

Voeg de Prosecco en de spa rood, of een ander bruisend water, toe en meng het even door elkaar.

Voeg een paar takjes munt en een schijfje limoen toe.

Vul het glas verder met ijsklontjes.

Cheers!

zelf hugo maken

 

De Vlierbloesemsiroop kan je zelf maken, maar het is ook kant en klaar te koop bij o.a. de Ekoplaza. 

Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vind ik superleuk!

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan