Hugo cocktail

Hugo cocktail

Vorig jaar was de Hugo cocktail de hit op ieder terras. Dit zomerse drankje, overgewaaid uit Zuid Tirol is fris en drinkt lekker weg. Het wordt gemaakt van vlierbloesemsiroop, dit kan je in het seizoen zelf maken of gewoon kopen in de supermarkt. Houd je meer van Gin? Bekijk deze cocktail recepten dan eens.

 

Hugo cocktail

Bestel nu!

Lekker makkelijk! Is het antwoord op de vraag: wat eten we vandaag? Met heel veel inspiratie voor het avondeten. Het boek bevat meer dan 100 simpele en snelle recepten voor elke dag. Recepten met max. 10 ingrediënten die je gewoon in de supermarkt kan kopen.

Bekijk hier

Ingrediënten voor 1 glas

  • 30 ml vlierbloesemsiroop
  • 120 ml prosecco
  • 30 ml spa rood
  • 1 schijfje limoen
  • 2 takjes munt
  • IJsklontjes

Zo maak je het

  1. Neem een groot glas en schenk de vlierbloesemsiroop er in. Voeg de Prosecco en de spa rood, of een ander bruisend water, toe en meng het even door elkaar. Voeg een paar takjes munt en een schijfje limoen toe. Vul het glas verder met ijsklontjes.

     

Hugo cocktail

Tags

Cocktail recepten Glutenvrije recepten Koolhydraatarme recepten Lactosevrije recepten Notenvrije recepten Kerst Moederdag Oud en nieuw Valentijn Herfst recepten Lente recepten Winter recepten Zomer recepten Drankjes

Wat vind jij van dit recept?

3.4 (28 stemmen)

8 juni 2014


Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vind ik superleuk!


Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in