
Hugo cocktail
Vorig jaar was de Hugo cocktail de hit op ieder terras. Dit zomerse drankje, overgewaaid uit Zuid Tirol is fris en drinkt lekker weg. Het wordt gemaakt van vlierbloesemsiroop, dit kan je in het seizoen zelf maken of gewoon kopen in de supermarkt. Houd je meer van Gin? Bekijk deze cocktail recepten dan eens.


Culinaire post ontvangen?
Wil je de nieuwste recepten in je inbox ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief bomvol met lekkere & makkelijke recepten. Al ruim 40.000 mensen gingen je voor.
Dat wil ik!Ingrediënten voor 1 glas
- 30 ml vlierbloesemsiroop
- 120 ml prosecco
- 30 ml spa rood
- 1 schijfje limoen
- 2 takjes munt
- IJsklontjes
Zo maak je het
Neem een groot glas en schenk de vlierbloesemsiroop er in. Voeg de Prosecco en de spa rood, of een ander bruisend water, toe en meng het even door elkaar. Voeg een paar takjes munt en een schijfje limoen toe. Vul het glas verder met ijsklontjes.

Was het lekker? Of heb je een vraag? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je dit gemaakt, deel het dan met de #UITPAULINESKEUKEN. Vind ik superleuk!
Word gratis MEMBER van Uit Paulines Keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.
Meld je aan