merlijn

Vlog #52: Weer naar het ziekenhuis!

De vlog van deze week is gelukkig iets leuker dan die van de vorige week. Althans, dat vind ik. Ik ging er weer wat meer op uit. Zo ben ik nog lekker met mijn mannen naar het strand geweest en brachten we een bezoekje aan de Olmenhorst. Helaas moest ik ook weer met Merlijn naar het ziekenhuis, want het ging nog niet helemaal goed met zijn beentje. Annika en ik hadden weer een leuke kookdag. En ik laat je zien hoe de styling van een gerecht er aan toe gaat. Kortom, een leuke en afwisselende week. Wat vind jij leuk om te doen in je vrije tijd?

Volgende week is er geen vlog in verband met persoonlijke omstandigheden. Het nieuwtje waar ik het in deze vlog over heb, laat dus nog even op zich wachten.

Kijk je mee?

Bekijk hier de hele vlog. Bedankt voor het kijken!

Dit bericht kan affiliate links bevatten. Als je iets koopt via zo’n link, verdienen we een klein percentage.

Wat vind jij van dit recept?

0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in