Appel kaneelcake bakmix

Hier kan je onze bakmixen allemaal vinden

Toen wij in januari in samenwerking met Leev onze lijn met gezonde bakmixen lanceerden, had ik nooit verwacht dat het zo’n groot succes zou worden. In krap een half jaar tijd (inclusief zomer) zijn er bijna 70.000 stuks verkocht. Dat is echt gigantisch  veel voor een bakmix en hier blijkt ook wel dat we echt vernieuwend zijn geweest op het bakschap. Ik ben zo trots hierop!

Appel kaneelcake bakmix

Het geheim?

Het geheim van het succes is denk dat de bakmixen helemaal bij deze tijd passen. We willen het allemaal graag een stukje gezonder doen, maar geen concessies doen in smaak. Dat is precies wat ik bij de ontwikkeling van deze bakmixen in mijn achterhoofd heb gehouden. Ze bevatten minimaal 30% minder suiker (er gaat max. 50 gram in per cake), minder verzadigde vetten en meer vezels. Maar bovenal zijn ze gewoon heel lekker.

Carrot cake recept

Family of 5

Inmiddels heb ik 5 verschillende smaken ontwikkeld. Mijn famous bananabread waar helemaal geen suiker aan toegevoegd is. De populaire carrotcake die zijn zoetheid vooral aan de wortel en rozijnen dankt. Een herfstige appel-kaneelcake, die gezoet wordt met appelmoes. Een iets meer guilty, maar nog steeds gezonder dan een brownie, choco chip cake. En mijn nieuwste parel; de kwarkcake, die door de toevoeging van kwark extra veel proteïne bevat.

gezond bananabread recept

Waar te koop

De bakmixen zijn nu door het hele land verkrijgbaar. Niet iedere winkel heeft het volledige assortiment van 5, maar vraag er vooral naar bij de klantenservice.

Hier kan je de bakmixen vinden:

Albert Heijn
Jumbo
Coop
Deka
Dirk
Hoogvliet

Heb jij ze al geprobeerd?

bakmixen uit Paulines keuken

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in