Menu
Appel-kaneelcake-.jpg

Hier kan je onze bakmixen allemaal vinden

Toen wij in januari in samenwerking met Leev onze lijn met gezonde bakmixen lanceerden, had ik nooit verwacht dat het zo’n groot succes zou worden. In krap een half jaar tijd (inclusief zomer) zijn er bijna 70.000 stuks verkocht. Dat is echt gigantisch  veel voor een bakmix en hier blijkt ook wel dat we echt vernieuwend zijn geweest op het bakschap. Ik ben zo trots hierop!

Het geheim?

Het geheim van het succes is denk dat de bakmixen helemaal bij deze tijd passen. We willen het allemaal graag een stukje gezonder doen, maar geen concessies doen in smaak. Dat is precies wat ik bij de ontwikkeling van deze bakmixen in mijn achterhoofd heb gehouden. Ze bevatten minimaal 30% minder suiker (er gaat max. 50 gram in per cake), minder verzadigde vetten en meer vezels. Maar bovenal zijn ze gewoon heel lekker.

Family of 5

Inmiddels heb ik 5 verschillende smaken ontwikkeld. Mijn famous bananabread waar helemaal geen suiker aan toegevoegd is. De populaire carrotcake die zijn zoetheid vooral aan de wortel en rozijnen dankt. Een herfstige appel-kaneelcake, die gezoet wordt met appelmoes. Een iets meer guilty, maar nog steeds gezonder dan een brownie, choco chip cake. En mijn nieuwste parel; de kwarkcake, die door de toevoeging van kwark extra veel proteïne bevat.

Waar te koop

De bakmixen zijn nu door het hele land verkrijgbaar. Niet iedere winkel heeft het volledige assortiment van 5, maar vraag er vooral naar bij de klantenservice.

Hier kan je de bakmixen vinden:

Albert Heijn
Jumbo
Coop
Deka
Dirk
Hoogvliet

Heb jij ze al geprobeerd?

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan