pauline en annika

Pauline’s week: dit is mijn happy place

Hebben jullie ook zo genoten van die mooie zonnige dagen? Ik wel! Lekker buiten lunchen, barbecuen, naar een landgoed en naar zee. Het strand is echt mijn happy place. Zodra ik de zeeweg richting Zandvoort oprijd word ik ontspannen en blij! Ik weet niet wat dat is, maar ik voel me daar altijd extra gelukkig. Alsof alles even van je afglijdt. Dat geldt ook voor de rest van mijn gezin, Maurits surft heel graag en Merlijn is ook dol op het strand. Hij vindt zwemmen in zee heel leuk (vooral als er hoge golven zijn) en hij vermaakt zich ook altijd goed met een emmertje en een schepje. Dat maakt het extra relaxt (behalve als ik dan de hele middag achter hem aan moet rennen omdat hij de strandtent aan het verkennen is haha). Dus zodra het kan zijn wij daar ook te vinden. Kijk je mee naar mijn belevenissen?

annika weuring

Annika in actie. We zijn weer volop aan de slag met het maken van nieuwe content. Annika doet altijd de foodstyling en ze maakt alle foto’s. Daar is ze supergoed in. Achter de schermen ziet dat er zo uit. In de vlog van vorige week zie je ook wat meer beelden hoe ze de styling doet van een gerecht. Leuk om te kijken.

como en co

Even lunchen met onze redacteur Marianne bij Como & Co. Wat een leuk plekje is dat zeg.

como en coKijk dit is het uitzicht. Word je toch blij van? Het zit in Noordwijkerhout en is heel makkelijk bereikbaar met auto.

koffie

Het drinkt toch lekkerder als je je koffie in zo’n mooi kopje krijgt. Hebben jullie dat ook?

pauline en annika

Wel leuk hoor dat we nu weer vaker samen op pad gaan. Dat zijn dingen waar ik altijd veel energie van krijg.

koffie

Lekker koffietje bij Rapa Nui.

rapa nui

Rapa Nui is een heerlijke relaxte strandtent in Zandvoort. Geen hip gedoe maar gewoon een hele goede vibe. Je vindt hier veel surfers (voor de dames die dat leuk vinden 😉 ). En de Nacho’s zijn de lekkerste ooit. Merlijn kreeg tomaat en komkommer. Ook fijn als ze zulke dingen voor kids op de kaart hebben. Het hoeft allemaal niet zo ingewikkeld te zijn.

Pauline

Ik zei het al he? het strand is mijn lievelingsplek.

merlijn

Het was appelplukdag op de Olmenhorst in Lisse. Dit is een heel groot landgoed bomvol appel- en perenbomen. Tijdens zo’n dag mag je zelf plukken en zijn er allerlei leuke dingen voor kids. Merlijn (die perse zijn hoedje op wilde) vond vooral de speeltuin leuk!

olmenhorst

En ik de appeltaart 🙂

pauline

Trotse mama omdat haar kind uit een rietje kan drinken. Waar je al niet trots op kunt zijn he?

kruidenboter

En in het weekend deden we nog een laatste barbecue van het seizoen bij Annika en Chris. Annika had lekkere kruidenboter gemaakt en salade met bramen en geitenkaas. Yum!

Deze week heb ik vakantie, ik zit een weekje in Brabant in het bos. Ook zo’n fijne plek. Jullie ook een fijne week gewenst.

Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in