pauline en annika

Het is zomer en ook wij vieren vakantie – Huishoudelijke medeling

Yes het is zomer! Tijd voor vakantie (Annika is net terug en ik ga vrijdag), koffietjes aan het strand, barbecuen en heel veel ijsjes. Ook wij doen het deze zomer weer wat rustiger aan. We werken namelijk best wel hard. Want naast onze “gewone” werkdagen staan we bijna 24/7 voor jullie klaar om jullie vragen te beantwoorden. Op de blog, op Facebook, via Instagram en heel veel via direct messages. Dat doen we graag, maar ook wij moeten af en toe even opladen en daarom gaat vanaf zaterdag ons zomerooster weer in.

Wist je dat je al je favo recepten kunt opslaan? Word member en bewaar al je lievelingsrecepten in je persoonlijke account.

Pauline

Wat houdt dat in?

Dit betekent dat we in het weekend niet uploaden. In het weekend komen er geen nieuwe recepten online. Doordeweeks staan we gewoon iedere dag voor jullie klaar. Het is nou namelijk ook niet zo dat we 8 weken vakantie hebben (was het maar zo’n feest). Dus iedere week kan je nog 3 nieuwe recepten en 2 “Lekker lezen” artikelen verwachten. Op maandag deel ik vaak een persoonlijk artikel, op dinsdag en woensdag komt er een nieuw recept online, op donderdag delen we leuke culi artikelen over van alles en nog wat en op vrijdag delen we wederom een nieuw recept. Gelukkig staan er ook meer dan 1000 online, dus aan inspiratie geen gebrek.

En de vlogs?

Ook met de vlogs stop ik even tijdelijk. Maar de na de zomer ben ik weer bij jullie terug met nieuwe wekelijkse video’s. Maar zoals je van ons gewend ben, blijven we delen. Dus volg onze avonturen vooral ook op Instagram.

En dan wensen we jullie ook allemaal een fantastische zomer toe. Met veel zon, lekker eten en vooral veel onstpanning.

pauline en annika

Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in