pauline

Pauline’s week: Veel food, veel Merlijn en detoxen

Het wil maar niet echt lukken he met die zomer? Vaak regent het hier overdag en wordt het aan het einde van de middag toch lekker zonnig.  Die momentje grijp ik met beide handen aan. Alhoewel het er vanaf nu wel goed uitziet. Yes!  Annika is momenteel op vakantie en ik heb bijna vakantie en ik moet zeggen dat ik er ook wel aan toe ben. Ik heb nog een paar dingen af te ronden en dan mag ik ook. We gaan naar Vlieland deze zomer, heb ik superveel zin in. Ik ben dol op de waddeneilanden.

Afgelopen week stond in het teken van family time, eten en vriendinnen. Ik had een paar heerlijke weekjes kijk je mee?

Zodra het kan zijn we bij het strand te vinden. Merlijn vindt het ook te gek. Lekker met zand spelen. En hij is ook niet bang voor de zee, hij loopt er zo in.

pastis Amsterdam

Ik ging samen met Monique en Liselotte eten bij Pastis in Amsterdam. Erg lekker. Ik had 2 groentegerechtjes, vooraf deze witlof met karnemelk dressing. En als hoofdgerecht had ik asperges. Ik houd normaal helemaal niet zo van witte asperges, maar deze waren heerlijk.

kweektuin

Op mijn mamadag ga ik vaak even naar de kweektuin. Even bij de geitjes kijken en van de glijbaan af. Merlijn vindt het leuk en roept de hele tijd boeeee. Elk dier is vooralsnog een koe bij hem.

pioen

Deze mooie pioen groeit gewoon in mijn eigen tuin. Of inmiddels niet meer. Maar mooi he?

Annika, Stefanie en ik waren uitgenodigd voor een Walking Dinner in Haarlem. 4 gangen bij 4 verschillende restaurants, superleuk!

petossi Haarlem

Het eerste gerechtje bij Petossi vond ik het lekkerste. Een hartige wafel, doperwtjes, limoengel en messenkleverklaas. Echt heerlijk!

Bij iedere gang een wijntje, dat was Annika niet meer gewend haha.

We hadden mijn moeders verjaardag al gevierd bij Pepers Pannenkoekenhuis. Maar we gingen vrijdag toch nog even een taartje eten. Kon mijn favoriete entertainmentduo ook nog even samen spelen. Ze worden altijd lekker verwend door opa en oma. Zo lief!

Ik ging lunchen met mijn vriendinnetje Madelon die nu in China woont. Bij Café Vrijdag at ik deze pita met harissakip. Ook heel lekker. En nu ik haar weer even gezien heb, mis ik haar nog meer!

bergen aan zee

Another day, another beach. In het weekend was het tijd voor quality time met zijn drietjes. We gingen naar het zee aquarium in Bergen aan zee (Merlijn was not impressed) En daarna nog even koffie drinken bij het strand. Heerlijk dagje.

vaderdag

Mijn grote liefde verwennen met ontbijt op bed voor vaderdag! En dat terwijl ik op dag 1 van mijn detox zat. Ik heb 3 dagen sapjes gedronken. Hoe dat verliep zie je woensdag in de vlog op IGTV.

pauline

Spontane dates blijven toch het leukst. Maurits en ik besloten lastminute uit eten te gaan. Gelukkig had onze lieve oppas nog tijd over. We gingen naar Happyhappyjoyjoy, lekker dim summen. Heerlijk.

Deze week wordt een leuke, ik ga alleen een nachtje weg. En daarna nog een weekje werken om alle puntjes op de i te zetten en dan heb ik ook vakantie.

Volg mij en Annika ook op Instagram voor nog meer behind the scenes. Zien we jullie daar?

 

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in