Menu

Vlog #48: Hebben jullie tips?

Daar is hij dan, weer een nieuwe vlog.  In deze vlog lunch ik met een vriendinnetje die ik heel erg moet missen en kook ik op jullie verzoek een lekker recept met portobello’s. Ook was ik samen met Stefanie en Annika uitgenodigd voor een Wijn Spijs wandeling in eigen stad (aanrader). We bezochten 4 restaurants in Haarlem, superleuk! Het wijn arrangement werd Annika alleen net iets te te veel. In het weekend was het family time en deden we volop leuke dingen met Merlijn. Buiten de deur eten blijft nog wel een dingetje. Overdag gaat heel goed. Maar aan het einde van de middag (we gaan expres altijd vroeg eten) wil mijn actieve jongetje liever niet te lang in zijn stoel zitten. Hebben jullie tips?

Je bekijkt de hele vlog hier. Bedankt weer voor het kijken en ik ben heel benieuwd hoe jouw week was. Laat je het me weten in de comments?

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Annika maakt alle foodfoto’s en verzorgt de styling. Maar eigenlijk is ze gewoon de rechterhand van Pauline. Ze denkt mee, werkt aan grote projecten, beheert de website en is in alles betrokken. Annika is dol op mooie plekken, houdt van reizen, lekker eten en hippe koffietentjes.