Vlog #48: Hebben jullie tips?

Daar is hij dan, weer een nieuwe vlog.  In deze vlog lunch ik met een vriendinnetje die ik heel erg moet missen en kook ik op jullie verzoek een lekker recept met portobello’s. Ook was ik samen met Stefanie en Annika uitgenodigd voor een Wijn Spijs wandeling in eigen stad (aanrader). We bezochten 4 restaurants in Haarlem, superleuk! Het wijn arrangement werd Annika alleen net iets te te veel. In het weekend was het family time en deden we volop leuke dingen met Merlijn. Buiten de deur eten blijft nog wel een dingetje. Overdag gaat heel goed. Maar aan het einde van de middag (we gaan expres altijd vroeg eten) wil mijn actieve jongetje liever niet te lang in zijn stoel zitten. Hebben jullie tips?

Je bekijkt de hele vlog hier. Bedankt weer voor het kijken en ik ben heel benieuwd hoe jouw week was. Laat je het me weten in de comments?

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in