Vlog #47: Gebruik ik botox?

Vlog #47: Gebruik ik botox?

Welkom bij weer een nieuwe vlog. In deze vlog neem ik jullie mee in mijn week. Ik ging gezellig uit eten met Monique en Liselotte bij Pastis in Amsterdam. Op de terugweg was ik best wel bang in de auto. Annika en ik hadden onze laatste kookdag voor de vakantie en ik deel nog een tip hoe je je bord kunt opmaken.

En dit ook

En we gingen naar Brabant op bezoek bij champignonteler Jarno. Ik laat je zien hoe ze groeien en hoe snel dit gaat. En ik ontdekte daar iets wat ik echt niet wist.  Jij wel? En ik vertel je over mijn Vampire face behandeling die ik ondergaan heb.

Vlog #47: Gebruik ik botox?

Je bekijkt de hele vlog hier. Bedankt weer voor het kijken en ik ben heel benieuwd hoe jouw week was. Laat je het me weten in de comments?

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registeer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in