Pauline’s vlog #42: Dit eet ik in een week!

In deze vlog laat ik je zien wat ik allemaal eet in een week. Eerder heb ik jullie verteld over mijn struggles met eten. Ik probeer er nu wat meer op te letten. Dus minder snoepen, iets minder koolhydraten en kiezen voor gezondere tussendoortjes. In deze vlog ga je zien hoe dit gaat en of het mij lukt om gezonder te eten.

Confession!

Ik ga met Chris, Annika en Maurits Teppanyaki eten bij Sapporo in Amsterdam. Superlekker en gezellig. Ik had dit nog nooit gedaan en ik vond het superleuk. Vooral dat het eten bij je aan tafel wordt klaargemaakt. Leuk om te zien en de hele setting is gewoon heel erg leuk en gezellig. En ik doe een bekentenis. Iets wat ik totaal niet kan. Weet jij al wat het is?

Kijk je mee?

Pauline weekvlog

Je kunt de hele vlog hier bekijken. Laat mij vooral weten hou jouw week was. En herkennen jullie de struggles met het eten? En ik ben ook heel benieuwd hoe vaak jullie datenight hebben en wat jullie dan doen. Laat het me hieronder in de reacties weten.

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in