Menu

Pauline’s vlog #42: Dit eet ik in een week!

In deze vlog laat ik je zien wat ik allemaal eet in een week. Eerder heb ik jullie verteld over mijn struggles met eten. Ik probeer er nu wat meer op te letten. Dus minder snoepen, iets minder koolhydraten en kiezen voor gezondere tussendoortjes. In deze vlog ga je zien hoe dit gaat en of het mij lukt om gezonder te eten.

Confession!

Ik ga met Chris, Annika en Maurits Teppanyaki eten bij Sapporo in Amsterdam. Superlekker en gezellig. Ik had dit nog nooit gedaan en ik vond het superleuk. Vooral dat het eten bij je aan tafel wordt klaargemaakt. Leuk om te zien en de hele setting is gewoon heel erg leuk en gezellig. En ik doe een bekentenis. Iets wat ik totaal niet kan. Weet jij al wat het is?

Kijk je mee?

Je kunt de hele vlog hier bekijken. Laat mij vooral weten hou jouw week was. En herkennen jullie de struggles met het eten? En ik ben ook heel benieuwd hoe vaak jullie datenight hebben en wat jullie dan doen. Laat het me hieronder in de reacties weten.

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.

2 reacties

  • Pauline
    27 mei 2019 om 14:43

    Dankjewel!

  • Jeannette
    25 mei 2019 om 21:17

    Je chocolade gepofte rijst koekjes zijn heerlijk!

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.