pauline

Pauline’s week: Doe ik dit zomaar? + successen vieren en hier moet je naartoe

Wat is er veel gebeurd de afgelopen twee weken. Als ik door mijn foto’s scroll zie ik pas hoeveel ik gedaan heb. Vooral leuk dingen, ik at vaak buiten de deur, gingen naar een heel tof persevent, met Merlijn naar de kinderboerderij, de verbouwing is begonnen en we hadden nogal wat succesen te vieren. Plus ik deel 2 hotspots waar je echt naartoe moet. Kijk je mee naar mijn afgelopen week?

pauline en annika

Veel successen maar te weinig tijd om ze te vieren. Het was inmiddels al bijna 2 jaar geleden dat we met zijn vieren uit eten zijn geweest. Maar met twee leuke oppasmeisjes achter de hand, is daar nu eindelijk verandering in gekomen. We hadden de lancering en het succes van de bakmixen (er gingen er in 60 dagen, meer dan 35000 over de toonbank) nog niet eens gevierd. Dus hoog tijd om daarop te proosten. En dat deden we bij Grand Café Krasnapolsky. Heerlijk avondje!

uit Paulines keuken bakmix

En dat die bakmixen zo goed gaan komt mede door alle media aandacht. Online en op social zie je het overal terug. Maar we stonden ook in de Libelle, de Margriet en in Vrouw telegraaf. Ik ben zo trots!

pauline

Eerlijk delen! Ik ben altijd al een gever geweest. Vroeger had ik altijd geld want ik had diverse bijbaantjes en van dat geld kocht ik dan cadeautjes voor Annika. Annika is bijna 5 jaar jonger dus nu snap je dit misschien. Ik houd van delen. Ik kan oprecht zo enthousiast worden om iemand iets moois te geven en blij te maken, dat ik vaak niet kan wachten tot het “de dag” is. Zo kreeg mijn familie vaak ook al hun verjaardagscadeau een paar dagen eerder. Yes, word ik blij van.

annika

Maar deze keer pakte ik het iets serieuzer aan. Annika is officieel voor de helft eigenaar geworden van Uit Pauline’s keuken. En dat voelt voor mij heel goed. Inmiddels werken we bijna 4 jaar samen en Annika doet alles. Ze maakt niet alleen mooie foto’s, maar ze is ook gewoon heel betrokken, denkt mee en doet eigenlijk alles wat ik ook doe. Met het oog op haar toekomst vond ik dit een mooi moment om mijn bedrijf te delen. Dat moest officieel vastgelegd worden bij de notaris.

En daarna waren we allebei blij!

streetfood club

En reden we door naar The Streetfood club in Utrecht voor een lunch met Leev. Ik had een kimchi wafel met Koraanse kip. Yum! Echt een aanrader om hier naartoe te gaan. De kaart bezorgde mij keuzestress en dat vind ik een goed teken.

merlijn

Ik vind de kinderboerderij heel leuk. En nu ik een kind heb, heb ik helemaal een goed excuus om er naartoe te gaan. Merlijn vond de lammetjes ook heel lief. Maar het meest fan was hij toch van de glijbaan en de wipwap. So like me toen ik klein was.

pauline

Ik kan altijd extreem genieten van de eerste zonnestralen. Ik krijg er zoveel meer energie van.

Inmiddels is onze verbouwing ook begonnen. In mijn laatste vlog zie je meer beelden. Vinden jullie het leuk als ik het eindresultaat straks ook in foto’s deel op de blog? Dat doe ik dan even als het helemaal af is. Laat maar weten in de comments als jullie dat willen zien.

Ik ging naar de Culi Perslunch, een van de leukste persevents van het jaar. Hier presenteren heel veel merken hun producten en uitgevers hun nieuwste titels. Bij HelloFresh proefde ik deze lekkere crostini, deze kan je binnenkort als premium recept bestellen voor Pasen.

bergamot drankje

Ook ontdekte ik dit heerlijke drankje gemaakt van bergamot. Echt helemaal mijn ding. Ik houd van citrus. Helaas is het nog nergens te koop.

salade Janneke Philippi

Ik ben al jaren fan van het werk van Janneke Philippi. Extra leuk om haar nu in het echt te ontmoeten. Haar nieuwste salade boek is wederom een plaatje om te zien.

stooker

En we sloten af met een lekkere koffie van Stooker! Het was weer een geslaagd event.

pauline

Ik stond met een openhartig interview over mijn migraine in Libelle. Het thema was geluk bij een ongeluk. Want ondanks dat ik mijn kantoorbaan ben kwijtgeraakt en dagenlang in bed heb doorgebracht, heeft mij dit wel gebracht waar ik nu sta. En daar ben ik dankbaar voor. Migraine blijft nog steeds mijn zwakke plek maar met de juiste medicatie heb ik het aardig onder controle.

neni amsterdam

Ik ging lunchen bij Neni in Amsterdam en we bestelden alles van de kaart. Het was een kleine kaart, maar toch.

Ik was met Sabine, Brenda, Francesca, Monique en Philippine en als je 6 foodbloggers aan 1 tafel zet, krijg je dit. Ongegeneerd foto’s maken.

neni amsterdam

Ik vind Neni echt een aanrader. De mezze zijn heerlijk en de hoofdgerechten ook. Het leukste is als je kunt delen. Vanaf half april wordt de lunchkaart uitgebreid want die was nu nog wat aan de kleine kant. Maar wat ik geproefd heb, was heerlijk.

De komende week wordt weer een klassieker met veel afspraken en Pasen staat bijna voor de deur. Jullie nog plannen? Wij gaan ontbijten op de boerderij met de jongetjes. Zin in!

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in