vlog

Pauline’s vlog #38: De verbouwing is begonnen!

Yes, de verbouwing is begonnen. Wij gaan de benedenverdieping restylen. De keuken wordt een beetje aangepast en we krijgen onder andere een haard in de woonkamer. Een verbouwing gaat nooit zonder slag of stoot. Ook ik loop tegen de nodige dingen aan. Maar goed, dat hoort nu eenmaal bij een verbouwing. Verder heb ik een lekkere werkweek met als kers op de taart een afspraak bij de notaris. Daar tekenen Annika & ik officieel de statuten en is Annika vanaf nu echt mede-eigenaar van Uit Pauline’s Keuken. Zo leuk!

Kijk je mee?

vlog

Wil je weten hoe de verbouwing er bij ons aan toe gaat? En wat ik verder deze week beleefd heb? Klik hier om de hele vlog te bekijken.  Hoe was jouw week? En heb jij wel eens middenin een verbouwing gezeten? Hoe ging dat?

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in