Menu

Pauline’s vlog #39: Merlijn kan lopen!

Ik heb een leuke week achter de rug. Ik neem je mee in onze verbouwing. Het is bijna af, ik kan echt niet wachten. Het wordt echt heel erg mooi en ik ben nu al blij met hoe het is geworden. Annika en ik gaan naar het leukste event van het jaar, de culiperslunch. Hier gaan we ieder jaar heen en ontmoeten we al onze leuke collega’s uit de culi wereld en maken we kennis met leuke merken.

Het is sowieso een hele sociale week, want ik ga ook nog lekker uit eten met mijn foodie friends. Annika en ik hebben een kookdag. Annika was helaas ziek geworden, maar het is toch gelukt om alles af te krijgen die dag.

In het weekend ga ik gezellig naar vrienden in Sneek en uit eten met Maurits. Datenight! Kortom, een superleuke en gezellige week. En nu gaan we lekker genieten van het mooie Paasweekend. Ga jij nog iets leuks doen dit weekend? Fijne Pasen allemaal, geniet van het mooie weer!

Kijk je weer mee? Je kunt de hele vlog hier bekijken! Bedankt weer voor het kijken en tot volgende week.

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.