Pauline vlog

Pauline’s vlog #39: Merlijn kan lopen!

Ik heb een leuke week achter de rug. Ik neem je mee in onze verbouwing. Het is bijna af, ik kan echt niet wachten. Het wordt echt heel erg mooi en ik ben nu al blij met hoe het is geworden. Annika en ik gaan naar het leukste event van het jaar, de culiperslunch. Hier gaan we ieder jaar heen en ontmoeten we al onze leuke collega’s uit de culi wereld en maken we kennis met leuke merken.

Het is sowieso een hele sociale week, want ik ga ook nog lekker uit eten met mijn foodie friends. Annika en ik hebben een kookdag. Annika was helaas ziek geworden, maar het is toch gelukt om alles af te krijgen die dag.

In het weekend ga ik gezellig naar vrienden in Sneek en uit eten met Maurits. Datenight! Kortom, een superleuke en gezellige week. En nu gaan we lekker genieten van het mooie Paasweekend. Ga jij nog iets leuks doen dit weekend? Fijne Pasen allemaal, geniet van het mooie weer!

Pauline vlog

Kijk je weer mee? Je kunt de hele vlog hier bekijken! Bedankt weer voor het kijken en tot volgende week.

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in