Menu
Thumbnail.png

Pauline’s vlog #37: Dit is lang geleden!

Welkom bij mijn nieuwe vlog. Vlog 37 alweer, wat gaat de tijd toch snel. Ik ben superblij dat de lente weer is begonnen. Laat de zonnige dagen maar komen. Ik kan niet wachten om weer lekker in de tuin te kunnen zitten, naar het terras te gaan en leuke dingen te ondernemen met Merlijn. Deze week was een bomvolle week met afspraken. Annika en ik scheurden weer het hele land door voor afspraken. En tussen de bedrijven door hebben we nog een paar recepten op de foto gezet.

We gingen eindelijk weer eens met z’n viertjes uit eten. Chris, Annika, Maurits en ik. Dat was lang geleden, de laatste keer was namelijk toen we beiden nog zwanger waren. We hadden heel veel te vieren en dat doen wij het liefst onder het genot van een etentje. We gingen eten bij Grand Cafe Krasnapolsky en dat was een succes. Ben je benieuwd naar wat we allemaal hebben gegeten? Kijk je weer mee?

Je kunt de hele vlog hier bekijken. Laat me weten wat je er van vond en hoe jouw week was. Dat vind ik leuk om te lezen!

 

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan