pauline

Pauline’s vlog #33 Mijn droomvakantie

Welkom bij mijn nieuwste weekvlog. En dit keer is het geen gewone vlog, maar een vlog van mijn droomvakantie. Samen met mijn twee favoriete mannen vloog ik voor een week naar Mauritius. En wat was het heerlijk! En ook even omschakelen. Want waar ik normaal altijd best wel actief ben op vakantie was dat tijdens deze trip totaal anders. Het was een lange reis van 12 uur, waar ik best een beetje zenuwachtig voor was. Ben je benieuwd hoe het ons vergaan is? En wat we allemaal voor lekkers gegeten hebben tijdens deze vakantie? Ik ben trouwens ook wel benieuwd hoe jouw droomvakantie eruit ziet. Laat het me weten in de comments.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Pauline (@uitpaulineskeuken) op

Wat vind jij van dit recept?

0.0 (0 stemmen)
Pauline"

Geschreven door:

Pauline

Pauline (oprichtster van Uit Paulines Keuken) is een groot liefhebber van koken, goede koffie, lokale marktjes bezoeken en het verzamelen van kookboeken. Haar passie voor eten vormt de rode draad in haar leven. Ze begint haar dag graag met een lekker ontbijt én een kop koffie, en ze kan de hele dag nadenken over wat er 's avonds op het menu staat.
More About Us

Log in of maak een account aan

Om favorieten op te slaan moet je ingelogd zijn.

Registreer of log in

Wil je geen recept missen?

Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in