Menu

Pauline’s vlog #33 Mijn droomvakantie

Welkom bij mijn nieuwste weekvlog. En dit keer is het geen gewone vlog, maar een vlog van mijn droomvakantie. Samen met mijn twee favoriete mannen vloog ik voor een week naar Mauritius. En wat was het heerlijk! En ook even omschakelen. Want waar ik normaal altijd best wel actief ben op vakantie was dat tijdens deze trip totaal anders. Het was een lange reis van 12 uur, waar ik best een beetje zenuwachtig voor was. Ben je benieuwd hoe het ons vergaan is? En wat we allemaal voor lekkers gegeten hebben tijdens deze vakantie? Ik ben trouwens ook wel benieuwd hoe jouw droomvakantie eruit ziet. Laat het me weten in de comments.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Pauline (@uitpaulineskeuken) op

Word gratis MEMBER van Uit Pauline’s keuken en bewaar al je favoriete recepten en maak weekmenu’s in je persoonlijke account & profiteer van exclusieve aanbiedingen.

Meld je aan

Pauline houdt van goede koffie, koken (vooral lekker eten), lokale marktjes en verzamelt kookboeken. Haar hele dag staat in het teken van eten, ze raakt er niet over uitgepraat. Ze komt haar bed uit voor een lekker ontbijt (en koffie) en kan de hele dag nadenken over wat ze die avond gaat eten.